Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu, aproape in sutien pe zapada

Mihaela Radulescu a dat dovada de nonconformism in timpul unei vacante in Austria si, spre surprinderea tuturor, s-a dezbracat pana la sutien si s-a pozat astfel desi se afla pe partie, la putine grade peste zero.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-zapada

Mihaela Radulescu a parasit din nou Monte Carlo pentru a petrece timpul alaturi de noul ei iubit, Felix Baumgarnter. De aceasta data pentru a lua parte la Campionatul mondial de sarituri cu parasuta din elicopter si aterizare la punctg fix, desfasurat in Germania, la Unterammergau.

Romanca i-a uimit pe participanti cand, la un moment dat, s-a dezbracat in aer liber aproape pana la sutien, pe zapada, desi afara erau putine grade peste zero.

Mihaela a postat imaginea pe Facebook si, stiind ca va atrage atentia, a profitat de ipostaza sexy pentru a explica menirea evenimentului la care participa.

felix

”Pare un spectacol, dar e mai mult o competitie dura si interesanta – Campionatul Mondial de sarituri cu parasuta din elicopter si aterizare la punct fix. Un sport cool, cu competitori de la care ai o tona de invatat – numai daca-i privesti cu ce minutiozitate isi pliaza parasuta, cat de organizati sunt, in cele mai mici detalii, cat de focusati pe salt si pe toate riscurile incluse…. Super spectacol de viata, curaj si pasiune!”, a scris vedeta.