Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Rădulescu are familia răspândită în 6 țări

Deși revine în România de câte ori este nevoie pentru proiectele de televiziune în care este implicată, Mihaela Rădulescu locuiește la Monaco și nu are de gând să se întoarcă definitiv în țară. Mai ales că familia ei este răspândită în 6 țări.

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu are familia răspândită în 6 țări

Mihaela Rădulescu este stabilită deja de 15 ani la Monaco. Revine în țară uneori pentru proiecte de televiziune, însă casa ei nu mai este aici. Vedeta și-a vândut toate proprietățile din România și nu are de gând să se întoarcă definitiv aici.

„Vin în România pentru puține motive și scurte perioade, în general doar legate de muncă. Am altă viață, pe alte meleaguri. Nu întrevăd nicio posibilitate de a reveni să trăiesc în România. Sunt, ca toți românii plecați, cu rădăcinile deja prinse în altă parte, dar cu sufletul mereu conectat la țara mea”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista VIVA!

Familia ei este răspândită în 6 țări. Singura care încă mai locuiește în România este mama Mihaelei Rădulescu.

„Fratele meu și familia lui sunt la Londra. Mama în România, eu aici. Felix în Elveția, Ayan în SUA. Restul familiei în Israel. Și, totuși, suntem o familie, ne iubim, ne vedem, ne susținem. Chiar dacă luăm avioane ca să ne îmbrățișăm strâns”, a mai adăugat ea.

Mihaela Rădulescu împlinește azi 52 de ani. Cele mai sexy apariții.