Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu, din nou alaturi de Ayan, dupa vacantele petrecute cu noul iubit

Mihaela Radulescu s-a fotografiat tinandu-si copilul in brate, parca pentru a ii contrazice pe cei care au criticat-o sustinand ca si-ar neglija baiatul odata cu desele plecari in tari straine alaturi de noul ei iubit, Felix Baumgartner.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-ayan

De cand a devenit iubita parasutistului austriac Felix Baumgartner, Mihaela Radulescu a calatorit alaturi de acesta in 12  tari straine.

Acest fapt i-a facut pe multi sa se intrebe daca nu cumva vedeta isi ignora copilul, Ayan, in varsta de 10 ani, ramanand pare-se singur in Monte Carlo.

mihaela-radulescu-felix-baumgartner-relatie mihaela-radulescu-felix

Parca pentru a-i contrazice pe carcotasi, Mihaela Radulescu a postat pe Instagram o fotografie in care isi tine in brate copilul spunand: „Fericire pura”.

mihaela-radulescu-ayan-maraton mihaela-radulescu-ayan-vacanta-barcelona mihaela-radulescu-ayan-monte-carlo

Ayan este inscris la o scoala din Monte Carlo, oras in care locuieste alaturi de mama lui inca din anul 2009. Tatal lui, omul de afaceri Elan Schwarzenberg, a divortat de Mihaela Radulescu in acelasi ani, iar de atunci plateste, pare-se, 180.000 de euro anual pentru a o intretine pe vedeta si pe fiul lor.

mihaela-radulescu-elan

Conform gandul.info, chiria apartamentului din Monte Carlo se ridica lunar la 8000 de euro, iar scoala lui Ayan 1700 de euro. Alaturi de toate cheltuielile zilnice, suma lunara ajunge la aproape 15.000 de euro.

ayan-mihaela-radulescu-elan

„Mai fetelor, asa e normal, asa e legal, asa e de bun simt! Iar barbatii care stiu sa aiba grija de fostele lor sotii sau iubite, care nu uita ca ele sunt, înainte de orice, mamele copiilor lor, sunt cu adevarat niste barbati, nu niste imitatii”, a mentionat, la un moment dat, Mihaela Radulescu pe pagina ei de Facebook, dupa ce a fost criticata de admiratoarele ei ca ar sta pe banii fostului sot.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *