Connect with us

News

De ziua ei, Mihaela Radulescu vrea un cadou de 140.000 de euro!

Mihaela Radulescu nu se da inlaturi de la cadouri scumpe. De altfel, si-a pus deja in gand ce vrea sa primeasca de ziua ei. Este vorba de o camera video in valoare de 144.000 de euro. De ce este acest obiect asa de scump? Iata explicatia.

Publicat

pe

Pe 3 august, Mihaela Radulescu va implini 42 de ani si, cu aceasta ocazie, isi doreste un cadou pe cat de scump, pe atat de inedit si valoros in timp.

Este vorba de o camera video cu care a filmat celebrul Charlie Chaplin. Bijuteria tehnologica valoreaza 144.000 de euro si este oferita spre vanzare de o casa de licitatii.

„Uite asta imi doresc de ziua mea! Am atatea aparate vechi de filmat sii de fotografiat in colecţie incat ar fi pacat sa nu-l am sii pe cel mai… scump. SIi cu care a lucrat unul dintre cei mai talentaţi cetaţeni de pe planeta, nu?”, a scris Mihaela pe Facebook.

Camera Bell & Howell 2709 a fost fabricata in anul 1911 si a fost folosita de Charlie Chaplin pentru filme precum A Dog’s Life (1918),Shoulder Arms (1918), The Kid (1921) and The Gold Rush (1924).

Ramane acum doar intrebarea: cine ii va oferi acest cadou costisitor? Il va cumpara chiar ea sau il va achizitiona fostul ei sot, milionarul Elan Schwartzenberg?