Connect with us

News

Mihaela Radulescu, carte cu desene realizate de Dani Otil – FOTO

Mihaela Radulescu si-a lansat cea de-a treia carte din cariera. Volumul “Intreaba-ma orice” contine editoriale scrise anterior in Elle si Jurnalul National dar si 425 de intrebari, alese de vedeta la care publicul are ocazia sa raspunda, proiectul devenind astfel interactiv.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu si-a lansat azi cartea “Intreaba-ma orice”, in cadrul targului de carte Bookfest, organizat la Romexpo.

Dupa o prezenta de senzatie dimineata, in cadrul matinalului de la Antena 1, unde s-a reintalnit in fata telespectatorilor, cu iubitul ei, Dani Otil, Mihaela a participat, dupa-amiaza, la evenimentul oficial de lansare a volumului. Cartea este conceputa pe sloganul „Jumatate fictiune, jumatate tu. Viata, despre tine”, si contine, pe langa editoriale publicate anterior de Mihaela in Elle si Jurnalul National, si 425 de intrebari in care publicul ar putea sa se regaseasca usor si la care sa raspunda, fiecare in stilul si in functie de experienta lui de viata.

Intrebarile sunt gandite astfel incat sa poata fi folosite si ca interactiune pe facebook, ocazie ideala pentru Mihaela de a-si promova cartea gratis prin initiativa celor care vor face acest lucru pe acest canal de socializare.

Volumul „Intreaba-ma orice” contine o serie de ilustratii realizate de Ana Olaru, Dani Otil si chiar de Andreea Esca, vedeta TV aparand pentru prima data in aceasta ipostaza. Va prezentam mai jos cateva dintre ilustratiile realizate de Ana Olaru si Dani Otil. Acestea sunt incluse ca raspunsuri la unele dintre intrebari.

Cartea are si o varianta electronica, pentru cei care folosesc iPad-ul, fiind disponibila atat in limba romana, cat si in engleza.