Connect with us

News

Mihaela Radulescu si Dani Otil, indragostiti ca-n prima zi

Mihaela Radulescu si Dani Otil au trecut proba timpului si a distantei. Chiar daca si-au petrecut ultimii doi ani mai mult la distanta, fiorul iubirii pare sa nu fi disparut. Cei doi au iesit impreuna la un restaurant din Bucuresti si par la fel de indragostiti ca in prima zi.

Publicat

pe

Ultimii doi ani au fost dificili pentru relatia dintre Mihaela Radulescu si Dani Otil. Iar principalul motiv a fost ca vedeta de televiziune s-a mutat la Monaco alaturi de fiul ei, Ayan, iar Dani Otil a trebuit sa stea acasa, in Bucuresti, pentru a-si continua cariera in televiziune.

In cele mai multe cazuri, o astfel de situatie ar fi dus la o inevitabila despartire, distanta spunandu-si cuvantul. Iata ca, dupa doi ani, cei doi par la fel de indragostiti.

Profitand de scurta perioada in care sta in Romania, Mihaela a iesit cu Dani la un restaurant din centrul Bucurestiului. S-au tinut de mana iar, la masa au impartasit gesturi tandre. Dani a mangaiat-o pe obraz, pe mana si a sarutat-o, chiar daca erau priviti de ceilalti clienti ai localului.

Dupa doua ore petrecute la restaurant, unde Mihaela a mnacat o salata si a baut suc si apa, cei doi au pornit la o plimbare prin Piata Revolutiei, unde au fost fotografiati de Click.

Despre relatia la distanta cu Dani Otil, Mihaela a povestit in urma cu ceva timp catalogand-o drept „tot o iubire… Doar are alte reguli, alte intensitati, alte doruri si… probabil mult mai multe sanse sa tina…”

Intrebata care este secretul prin care rezista relatia la distanta, Mihaela spune cu pasiune: “Iubirea e mereu o taina pentru cei din afara ei si o lumina minunata pentru cei care o traiesc.”

Vedeta recunoaste ca nimic nu a fost complicat niciodata in ceea ce priveste relatia ei: “Pe terenul nostru se joaca diferit, dupa niste reguli facute de noi si, in general, fara public spectator…”.