Connect with us

News

De ce nu vrea Mihaela Radulescu sa lucreze la televiziunea fostului ei sot

Mihaela Radulescu a primit, mai mult sau mai putin direct, din partea fostului ei sot, Elan Schwartzenberg, de a modera o emisiunea duminicala la Realitatea TV, televiziune al carui actionar majoritar a devenit. Diva a refuzat politicos propunerea. Iata motivul!

Publicat

pe

Mihaela Radulescu spune ca nu doreste sa se implice in proiecte in Romania care i-ar ocupa timp mai mult de cateva zile pentru ca nu poate sta departe de fiul ei, Ayan.

Baiatul in varsta de aproape 7 ani este inscris la scoala la Monaco si nu poate fi lasat singur acolo o perioada prea mai de timp.

Cand vine in Romania, Mihaela are grija sa aleaga perioada care sa nu ii afecteze prea mult programul lui Ayan.

„Am refuzat propunerea lui Elan de a avea un proiect la postul sau de televiziune pentru ca nu am timp de asa ceva. Nu-mi propun sa revin in tara pentru un proiect permanent. Vin cu drag la editii speciale sau la evenimente. Nu ma vad antrenata intr-un proiect permanent si nici Elan nu cred ca ma vrea departe de copil”, a declarat Mihaela pentru Cancan TV.

Fostul sot al Mihaelei Radulescu, Elan Schwarzenberg, a preluat pachetul majoritar de actiuni al postului Realitatea TV si a decis ca este dispus sa sustina financiar investitii de 100 de milioane de euro.

Elan a pus de la inceput conditia ca postul nu trebuie sa fie partinitor cu partidele politice. El sustine ca dispune de 100 de milioane de euro pentru investitii si ca nu doreste ca televiziunea sa fie folosita pentru niciun fel de interese personale, fie ca ar fi vorba despre contracte cu statul, fie despre „distrugerea” ori „preaslavirea” cuiva.

Elan a catalogat achizitia Realitatea TV drept cea mai importanta afacere a sa de pana acum insa nu a dorit sa spuna care a fost cuantumul tranzactiei. Elan s-a multumit sa declare ca Sorin Ovidiu Vantu si-a recuperat pe aceasta cale investitia facuta in postul de televiziune.

Elan Schwartzenberg a preluat majoritatea actiunilor televiziunii Realitatea TV, aflata insa intr-o situatie financiara delicata.

O sansa de revigorare ar veni insa daca Mihaela Radulescu, fosta lui sotie, ar accepta sa semneze un contract si sa modereze in fiecare duminica dupa-amiaza o emisiune de divertisment. Cel putin asa considera Elan.

„Cred ca, daca as convinge-o pe Raduleasca sa faca o emisiune duminica, de la 15.00 la 18.00, doar din acea emisiune pot sa sustin toata televiziunea”, a declarat el la B1TV.