Connect with us

News

Mihaela Radulescu primeste doar 12.000 de euro pentru 9 emisiuni la Antena 1?

Mihaela Radulescu va reveni din toamna cu noua serie de emisiuni saptamanale. Pentru noua editii difuzate de Antena 1, vedeta primeste, se pare, 12.000 de euro, si nu 60.000 de euro asa cum se zvonea.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu filmeaza in aceasta perioada, in avans, noua editii pentru emisiunea saptamanala ce va fi difuzata, din toamna, de Antena 1.

S-a vehiculat informatia ca ar fi plata pentru aceasta serie de emisiuni cu nu mai putin de 60.000 de euro. O sursa a declarat insa pentru Libertatea ca vedeta primeste insa doar 12.000 de euro pentru intregul sezon.

Despre Mihaela Radulescu s-a zvonit in mai multe randuri ca ar fi pe punctul de a se intoarce la Antena 1. De fiecare data, vedeta a infirmat zvonurile spunand ca, daca va filma ceva pentru postul de televiziune, va fi “in regim special” pentru ca nu are de gand sa se intoarca definitiv in Romania.

Iata ca din toamna, telespectatorii care i-au dus dorul vor fi fericiti. Vor putea urmari in fiecare weekend emisiunea pe care o filmeaza acum in avans. Este vorba de un show de divertisment, in genul “Duminica in familie”, insa intitulat aucm “Intre prieteni”.

Emisiunea se filmeaza in aceasta vara in studiourile Antenei de la Romexpo si va fi difuzata saptamanal din toamna. Mihaela se va intoarce la sfarsitul verii definitive la Monaco unde fiul ei Ayan va incepe un nou an scolar.