Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu nu se teme! Fiul ei zboara cu parapanta si face enduro!

Fiul Mihaelei Radulescu este pasionat, la cei noua ani ai sai, de sporturi extreme precum, intamplator sau nu, iubitul mamei sale, Dani Otil. Vedeta de televiziune povesteste cat de activ este fiul ei si pare sa nu ii fie teama de pericole care pot aparea la orice pas.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-ayan-sport-extrem

Mihaela Radulescu este, la fel ca si iubitul ei, Dani Otil, o fire activa. Alearga la maratoane, este pasionata de sport, ii sustine pe cei care fac performanta in acest domeniu si are un iubit care face o serie de sporturi, unele considerate extreme.

Putini stiu insa ca si fiul ei, Ayan, in varsta de noua ani, a fost initiat in aceste domenii, practicand, la varsta lui, considerata de multi frageda, sporturi pe care abia le fac cei trecuti de majorat. Astfel, aflam ca Ayan face snowboard, wakeboard, sare cu parapanta, face scufundari si vrea sa se apuce de kitesurf.

„Am reusit sa-l fac sa iubeasca multe sporturi si facem o multime dintre ele impreuna. E foarte bun la snowboard si wakeboard, a zburat cu parapanta, face enduro si merge cu bicicleta, face calarie de la patru ani, tenis, inot, baschet, sailing, are licenta basic pentru catamaran, se scufunda, face kravmaga in echipa oficiala a statului Monaco si vrea neaparat sa se apuce de kitesurf.

mihaela-radulescu-enduro

 

A participat si el la maratonul «No Finish Line» si sunt tare mandra ca a iesit pe locul 1 la categoria lui de varsta, din 250 de copii”, a declarat Mihaela Radulescu pentru Click!.

La randul ei, pasiunea sa pentru sporturi extreme se trage din copilarie, parintii fiindu-i atunci arbitri oficiali.