Connect with us

News

Mihaela Radulescu ii da o educatie exemplara fiului sau! L-a invatat pe Ayan sa salveze vieti prin intermediul donarii sangelui!

Desi traieste in luxosul Monaco, locul in care ar parea ca oamenii duc o viata complet lipsita de griji si ganduri, Mihaela Radulescu nu uita cat este de importanta grija fata de semeni. Vedeta doneaza adesea sange, iar in ultima vreme a inceput sa il invete si pe fiul ei, Ayan, ca un astfel de gest poate reprezenta sansa la viata a unui om.

Publicat

pe

radulescu_m-crop-644x416

Mihaela Radulescu are grija sa-i dea o educatie exemplara fiului ei, Ayan. In ultimul an, a inceput sa-l invete pe micut cat de important este un gest aparent banal precum donarea de sange si sa-i explice ca in felul acesta, unii oameni aflati la rascruce pot primi o noua sansa la viata.

Dupa cum informeaza WoWBiz.ro, Mihaela si Ayan merg la un centru specializat in donarea sangelui din doua in doua saptamani.

„De anul trecut vine si Ayan cu mine si e mandru, pentru ca i-am explicat cate vieti putem salva cu sangele nostru. Nu-l doare, i se pune plasture cu anestezic, asa ca spunem bancuri in timp ce i se ia sange”, a declarat Mihaela Radulescu pentru ziarul Ring.