Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Rădulescu, impecabilă în costume de baie, la 48 de ani

Mihaela Rădulescu pozează de câteva zile în costume de baie în dorința de a face reclamă unui brand, afișând, la cei 48 de ani ai săi, o siluetă impecabilă. Iată cum arată vedeta la plajă!

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu, impecabilă în costume de baie, la 48 de ani

Mihaela Rădulescu ne dovedește încă o dată cu ce siluetă impecabilă se poate lăuda la cei 48 de ani ani ai săi pe care îi va împlini în luna august. Vedeta a decis să facă reclamă unui brand de profil pe care îl apreciază și a realizat mai multe fotografii în care poartă costume de baie în diverse modele, expunându-și formele cu care ar putea rivaliza chiar și cu tinerele de 20 de ani.

Mihaela are o talie ca de viespe, picioare subțiri, tonifiate și un bust impozant, armonios.

“Vrem-nu vrem, toti ajungem la plaja :), deci e bine sa fim pregatiti ! Nu va mai bat la cap cu mancatul intelept, nici cu minunile pe care le face sportul pentru sanatatea, mintea si trupul fiecaruia. Nu mai pomenesc decat in treacat de forta uluitoare a bunei-dispozitii si a iubirii, care regleaza cel mai eficient metabolisme ratacite. Trec direct la… costumul de baie, care ar trebui sa ne faca dreptate, in orice pozitie si in orice imprejurare 🙂 – iata alegerile mele pentru aceasta vara – culori tari, in combinatii cool si rock, pe care le puteti si voi cumpara online, pe www.sevensins.ro . Ma stiti deja, nu vorbesc decat de produse in care cred, de o calitate ireprosabila, mai ales daca e vorba de incurajat afaceri romanesti ! S-aveti un weekend frumos !”, a scris ea pe pagina ei de socializare.

Let’s all focus on the Penguin ! 🙂 #sevensinsbathingsuit #mykindofmix @therealfelixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #rockthissummer

A post shared by Mihaela R. Schwartzenberg (@mihaelaschwartzenberg) on

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *