Connect with us

News

Mihaela Radulescu isi alina la Monaco dorul de Romania cu leustean si jumari

Mihaela Radulescu isi alina dorul de tara cu preparate si verdeturi pe care nu le gaseste la Monaco si le aduce direct din Romania. Ea sustine ca isi transporta des in bagaje leustean, zacusca si jumari.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu locuieste de doi ani si jumatate la Monaco si, desi are la indemana atatea verdeturi si legume proaspete, locuind in zona mediteraneeana, ea inca mai duce dorul preparatelor traditionale romanesti, unele dintre ele neindicate celor care vor sa isi mentina silueta.

Atunci cand se poate, Mihaela Radulescu isi cara in bagaje, de la Bucuresti la Monaco, zacusca, leustean si jumari.

„N-as vrea sa afle vamesii francezi ce am in bagaje, cateodata! Admit, spasita, ca am venit cu leustean, zacusca si jumari, nu puteam sa renunt asa curand la ele, dupa Sarbatori”, a declarat ea pentru jurnalul.ro.

Mihaela se pare ca duce dorul nu doar preparatelor culinare traditionale, ci si a muncii in televiziune.

Conform spuselor ei, ar fi tentata sa accepte una din ofertele de a realiza noi emisiuni in Romania.

„Inca nu e cazul sa discut propunerile pe care le-am primit in televiziune. In masura in care, ca si pana acum, voi putea face emi¬siuni fara sa lipsesc in timpul saptamanii de langa fiul meu, e posibil sa iau in considerare invitatiile primite.

La urma urmei, in meseria asta nu performezi decat atata vreme cat esti dorit, nu cata vreme vrei tu sa fii musai pe micul ecran, nu?” a adaugat ea.