Connect with us

News

Ce mai face Mihaela Radulescu la Monaco? Alearga 190 km in sapte zile!

Mihaela Radulescu isi continua traiul aparent lipsit de griji de la Monaco. Vedeta de televiziune in varsta de 43 de ani se dovedeste a fi o fire activa, astfel ca a alergat aproape 190 de kilometri, timp de sapte zile in cadrul unui maraton umanitar de pe Coasta de Azur.

Publicat

pe

In lipsa unui proiect media solid in Romania, Mihaela Radulescu isi duce traiul la Monaco, alaturi de fiul ei, Ayan, inscris la o scoala din Monte Carlo.

Vedeta de televiziune in varsta de 43 de ani este deja renumita pentru pasiunea ei in domeniul sporului si al stilului de viata sanatos, astfel ca a participat recent, alaturi de fiul ei, la un maraton cu scop caritabil, intitulat „No finish line”, desfasurat in Monaco.

Distantele parcurse de concurenti sunt transformate in donatii, mai exact 10 euro pentru fiecare kilometru efectuat de voluntari.

Mihaela Radulescu s-a inscris in competitie alaturi de fiul ei, Ayan. Vedeta a parcurs aproape 190 de km, in timp ce Ayan a alergat 96 km.

Rezultatul? Multe bataturi si dureri musculare, insa si o mare satisfactie ca a putut ajuta beneficiarii acestei actiuni: copiii bolnavi.

„Am ajuns la 189,8 kilometri. Imi propusesem 50 ?!?!?! Promit sa ma bucur dupa ce-mi trec toate bataturile, durerile musculare si toate celelalte „defectiuni”. Ayan are 96 de kilometri, asa ca am toate motivele sa zambesc si-n somn!”, a scris Mihaela pe pagina de Facebook.