Connect with us

News

Mihaela Radulescu nu mai este diva la Monaco

Mihaela Radulescu marturiseste ca, dupa 13 ani, a inceput din nou sa mearga cu transportul in comun. Nu la Bucuresti, ci in Monaco, acolo unde este o reala bataie de cap sa mergi cu masina personala si sa gasesti loc de parcare.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu a renuntat la a conduce masini de lux la Monaco. Vedeta de televiziune spune ca si-a luat abonament pentru transportul in comun si circula astfel, alaturi de fiul ei, cu autobuzul prin orasul milionarilor.

Unul din motive este faptul ca locurile de parcare sunt putine, scumpe, si greu accesibile. Vedeta recunoaste ca in Romania circula doar cu masina personala si ca nu a mai mers cu transportul in comun de pe vremea cand avea 20 de ani.

”Marturisesc ca la Monaco merg des cu autobuzul, stiu ca pare ciudat, in Bucuresti nu am mers decat la 20 de ani, foloseam tramvaiul, autobuzul sau metroul.

Acolo e o bucurie sa mergi cu autobuzul pentru ca nu mai am probleme cu parcarea, mai ales in orase mici cum e Monaco.

Parcarea e o problema reala, chiar daca au multe locuri. Pana gasesti loc, iti ia 5 minute sa o parchezi, alte 5 minute sa iesi din subsol si atunci autobuzul este preferatul meu si al lui fiului meu, chiar avem abonamente.

Cand vezi soferul in halat alb, te intreaba pana unde mergi, iti cere scuze daca nu mai ai loc sa stai jos, te ajuta cu bagajele daca mergi pana la aeroport, sunt lucruri pe care altii cred ca o le inventez dar asa se merge de civilizat si de frumos acolo.

Nu exista aglomeratie, iar barbatii dau locurile doamnelor si domnisoarelor. Cam toata lumea isi poate lua o masina de maxima fita, dar acei oameni bogati nu au nici o problema sa mearga cu autobuzul, masinile electrice sau bicicleta”, a spus Mihaela Radulescu, conform Libertatea.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *