Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu la Romanii au talent! De la jurata dura la cea plangacioasa!

Daca in prima editie a show-ului „Romanii au talent”, Mihaela Radulescu a atras asupra ei un val de critici, dupa ce i-a spus in fata unei gimnaste de 14 ani ca este grasa, in editia de aseara, jurata si-a lasat emotiile sa o napadeasca si a fost vazuta in repetate randuri lacrimand.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-plange-la-romanii-au-talent

Mihaela Radulescu, mai schimbatoare ca niciodata! Dupa ce, in prima editie a show-ului „Romanii au talent”, de la Pro Tv, a fost extrem de dura si a atras asupra sa un val de critici, pentru ca i-a spus in fata unei gimnaste de 14 ani ca este grasa, lucrurile au stat cu totul altfel in emisiunea de aseara.

mihaela-radulescu-plange-la-romanii-au-talent4

De mai multe ori, pe parcursul show-ului, Mihaela Radulescu s-a emotionat atat de tare incat lacrimile au ajuns sa-i siroiasca pe chip.

Mai intai, jurata a izbucnit in lacrimi cand pe scena a aparut un baietel in varsta de doar 8 ani, care a cantat o piesa a trupei Voltaj.

mihaela-radulescu-plange-la-romanii-au-talent2

Apoi, Mihaelei Radulescu i-au curs din nou lacrimile. De aceasta data, la un numar de dans popular executat de trei barbati impreuna cu fiicele lor. Jurata a marturisit ca momentul i-a amintit de tatal ei care a murit recent.

mihaela-radulescu-plange-la-romanii-au-talent3