Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu, primele fotografii cu fiul si iubitul ei

Mihaela Radulescu a postat pe pagina de socializare primele fotografii in care apare, in acelasi cadru, alaturi de iubitul ei, Felix Baumgartner, si de fiul ei, Ayan. Asa ceva nu s-a intamplat in timpul fostei relatii amoroase cu Dani Otil.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-ayan-felix

Mihaela, alaturi de Ayan si Felix in Finlanda

Mihaela Radulescu a postat pe pagina ei de socializare primele fotografii in care apare, in acelasi cadru, alaturi de iubitul ei, Felix Baumgartner, si de fiul ei, Ayan.

Este pentru prima data cand face acest lucru, pana acum vedeta ferindu-se sa isi afiseze fiul alaturi de noile sale cuceriri, dupa divortul de Elan Schwartzenberg de acum sapte ani.

Spre exemplu, Ayan nu a aparut niciodata in fotografii alaturi de fostul ei iubit, Dani Otil, Mihaela ferindu-se sa intersecteze cele doua planuri: relatia cu prezentatorul de la Antena 1 si cea cu fiul ei, cu care s-a mutat, in 2009, la Monaco.

mihaela-radulescu-dani-otil1

Mihaela si Dani Otil, in 2009

ayan-mihaela-radulescu-elan

Mihaela Radulescu, Elan Schwartzenberg si Ayan, ultima sedinta foto impreuna, in 2008

Ce-i drept, idila cu Dani Otil era, la vremea respectiva mult prea incomoda pentru Elan Schwartzeberg, in conditiile in care incepuse in timp ce era inca insurat cu prezentatoarea TV.

mihaela-radulescu-felix-ayan

Mihaela Radulescu a petrecut recent o vacanta in Finlanda alaturi de Felix si Ayan, despre care a povestit pe reteaua de socializare astfel:

”In program – taiat lemne, facut focul, dat la lopata, antrenament cu masini de raliu, o cafea cu Mos Craciun si… sport in aer curat!. (…)

Minus 20 de grade noaptea, trezit cu randul ca sa facem focul, dat la lopata ca sa avem pe unde calca, antrenament pentru cei doi piloti si… copilot:), sauna finlandeza… adevarata, rasarituri si apusuri ca-n photoshop, multa voie buna, tone de aer rece si curat si… inspiratie de la viata atat de simpla a celor care traiesc aici… Salutari calde, mai ales pentru sufletele mai reci

Mihaela, Ayan, Felix… Si Sheepy”.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *