Connect with us

News

Mihaela Radulescu salveaza Realitatea TV de dragul fostul ei sot?

Elan Schwartzenberg, noul proprietar Realitatea TV, considera ca televiziunea ar avea sanse sa iasa din situatia financiara dificila daca fosta lui sotie, Mihaela Radulescu, ar accepta sa se intoarca in Romania si sa modereze o emisiune de divertisment duminica dupa-amiaza.

Publicat

pe

Elan Schwartzenberg a preluat majoritatea actiunilor televiziunii Realitatea TV, aflata insa intr-o situatie financiara delicata.

O sansa de revigorare ar veni insa daca Mihaela Radulescu, fosta lui sotie, ar accepta sa semneze un contract si sa modereze in fiecare duminica dupa-amiaza o emisiune de divertisment. Cel putin asa considera Elan.

„Cred ca, daca as convinge-o pe Raduleasca sa faca o emisiune duminica, de la 15.00 la 18.00, doar din acea emisiune pot sa sustin toata televiziunea”, a declarat el la B1TV.

Mihaela nu este de acord cu propunerea fostului ei sot. „Dupa cum stiti, am ales alta formula de viata, in care prezenta constanta in Romania nu incape in discutie, cel putin pentru moment. Motivul principal e fiul nostru (Ayan – n.r.), care invata aici, la Monaco, si e singurul pentru care trebuie sa fiu «in direct» aproape tot timpul.

In continuare, accept propuneri de colaborare pe editii speciale care necesita prezenta mea doar cateva zile pe luna si doar in weekend. Nu e o surpriza ca sunt apreciata si respectata pentru prestatiile mele profesionale in domeniul televiziunii, e una dintre calitatile pentru care am avut mereu cei mai putini contestatari. Pentru performanta in televiziune au vorbit mereu rezultatele mele profesionale, nu aprecierile mele sau ale altora”, a declarat ea pentru ring.