Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Rădulescu se întoarce în România

După succesul de care s-a bucurat în ultimii ani ca parte a unor proiecte de televiziune precum Ferma sau Românii au Talent, Mihaela Rădulescu se întoarce în România și se pare că va fi implicată într-unul dintre cele mai așteptate proiecte marca Pro TV. Iată despre ce este vorba.

Publicat

pe

Mihaela Rădulescu se întoarce în România

Deși locuiește la Monaco de ani buni, Mihaela Rădulescu revine adesea în România pentru proiecte de televiziune. A făcut-o, spre exemplu, pentru show-uri precum Ferma sau Românii au Talent. Se pare însă că, în viitorul apropiat, o vom vedea din nou la Pro TV. Conform Click.ro, Mihaela Rădulescu se va regăsi la masa juraților în sezonul 2 al emisiunii Masked Singer România.

Advertisement

Pavel Bartoș va prezenta noul sezon Masked Singer la Pro TV. Noilor jurați nu le-a fost încă dezvăluită oficial identitatea. Este un secret bine păzit, la fel cum se întâmplă de altfel cu tot ce are legătură cu această emisiune.

Recent, Mihaela Rădulescu a postat însă pe Instagram o fotografie de la filmări, fără să spună însă despre ce emisiune este vorba. „Misiune secretă”, a scris ea în dreptul misterioasei imagini.

Advertisement

Se pare că filmările pentru sezonul 2 Masked Singer România au început deja. Tot Click anunță că printre concurenți s-ar putea număra sezonul acesta și Narcis Ianău. Tânărul contratenor care a cucerit pe toată lumea cu vocea sa în 2010 la Românii au Talent.

Mai este Mihaela Rădulescu cu Felix Baumgartner?

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.