Connect with us

News

Mihaela Radulescu se simte prost ca nu este in Piata Universitatii

Mihaela Radulescu a participat in urma cu 23 de ani la Revolutie dar spune ca si acum, in toiul protestelor, si-ar fi dorit sa ia parte la manifestatiile din Piata Revolutiei, in semn de sustinere pentru sutele de oameni care scandeaza zilnic in frig.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu se arata incantata de faptul ca romanii si-au recapatat forta de a-si spune in mod public pasul si declara ca si-ar fi dorit sa ia si ea parte la manifestatiile din Piata Revolutiei, daca nu ar fi locuit in aceasta perioada la Monaco.

„De la televizor se vede mai «cinematografic». N-as indrazni sa fac o comparatie intre Revolutie si protestele din aceste zile. Numarul oamenilor era atunci coplesitor. Aveam un motiv foarte clar conturat, stiam ca e important sa fim in strada.

Nu pot sa-i judec pe oamenii care si-au scos copiii in strada. Cei mici poate cred ca e distractiv, sau poate simt si ei neajunsurile. Cred ca acesti oameni nu au iesit la distractie.

De la televizor – si poate vi se pare ciudat ce spun acum – se vede frumos. E un semn bun ca lumea si-a recapatat glasul. Vad niste oameni foarte frumosi in piata. Ma simt oarecum prost ca nu sunt de fata. N-as vrea sa par ipocrita, dar am aceasta solidaritate, asa simt de la distanta asta.

Daca as fi fost in tara, asa cum ma stiu, as fi demonstrat pentru ceea ce se intâmpla in sanatate sau educatie. Nu as fi mers in piata pentru a striga «Jos Guvernul» sau «Jos presedintele», ci as fi facut parte din tabara celor nepolitizati in nici un fel”, a declarat Mihaela Radulescu la emisiunea “Asta-i Romania” de la Kanal D.