Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu si-a inmormantat astazi tatal! L-a avut alaturi pe Dani Otil, insa nu si pe fiul ei, Ayan!

Mihaela Radulescu a trecut astazi prin clipe extrem de dureroase la inmormantarea tatalui ei care s-a stins dun viata duminica, dupa o lunga suferinta. Vedeta l-a avut alaturi de ea in aceste momente pe Dani Otil, insa nu si pe fiul ei, Ayan, pe care a preferat sa-l tina departe de trauma pe care i-ar putea-o provoca participarea la acest trist eveniment.

Publicat

pe

mihaela-radulescu-inmormantare

Finalul verii i-a adus Mihaelei Radulescu o lovitura cumplita! Tatal ei, Florin Tiganu, s-a stins din viata duminca dupa o indelungata lupta cu o boala ce i-a macinat trupul. Astazi, vedeta a trait momente extrem de dureroase cand si-a condus parintele pe ultimul drum, la cimitirul Izvorani de langa Bucuresti, scrie site-ul cancan.ro.

mihaela-radulescu-inmormantare2

Mihaela Radulescu l-a avut alaturi de ea in aceste clipe groaznice pe iubitul ei, Dani Otil. De la inmormantare a lipsit insa micutul Ayan, fiul Mihaelei.

mihaela-radulescu-inmormantare3

Vedeta a luat decizia de a-si tine fiul departe de inmormantarea bunicului pentru a-l proteja pe pustiul de doar 10 ani care ar fi putut ramane cu o trauma in urma participarii la acest trist eveniment.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *