Connect with us

Stiri Interne

Mihaela Radulescu spune ca, dupa sarcina, era ca o “balena esuata”

Mihaela Radulescu isi aminteste ca, dupa sarcina din 2004, a ramas cu 32 de kilograme in plus, si, obisnuita acum sa aiba o silueta perfecta, spune ca atunci era o “grasa nefericita” si semana cu o “balena esuata”.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu spune ca, dupa sarcina, era ca o “balena esuata”

Preocupata acum sa isi pastreze silueta la nivel optim, Mihaela Radulescu aproape ca nu concepe cum, in urma cu 14 ani, dupa ce a nascut, ajunsese sa aiba 32 de kilograme in plus. Privind fotografiile de atunci, vedeta considera ca era o “grasa nefericita” si semana cu o “balena esuata”.

“Cele 32 de kilograme pe care le aveam in plus, dobandite prin indolenta de a manca fara noima, de bucurie ca eram gravida si ca aveam o sarcina fara probleme, mi-au schimbat intreaga abordare a… frigiderului, aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodaresti. Dupa ce a trecut euforia sarcinii si minunea alaptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat ca… eram nu numai o mama fericita, ci si o… grasa nefericita. Toata viata facusem sport de performanta (gimnastica) si nu refuzasem nici o provocare la alte intreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamatie de cand ma stiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proportionat, si dinamismul cu care ma miscam. Cu 32 de kilograme in plus, gazela din mine semana mai mult cu o rata leganata, ca sa nu spun… balena esuata.


Ca sa fiu sincera, nu mai incapeam nici in ochiul meu critic, care-si revenise primul dupa sarcina si care-mi transmitea, in direct, fara menajamente, ca arat oribil, ca am mai multe sunci decat raftul de mezeluri din alimentara si ca in loc sa ma misc lejer, respirand aerul proaspat al maternitatii, ma impiedicam in nasturi si fermoare care refuzau sa se inchida pe cale naturala, gafaind in timp ce imi leganam copilul…and am luat hotararea ca trebuie sa fac ceva, ca trebuie sa-mi revin si sa slabesc, am plecat direct catre cabinetul unei prietene nutritioniste, pentru ca am realizat ca am de facut o lucrare grea si ca e total aberant sa cred ca voi putea sa scap singura de balastul acumulat.

Advertisement

Cura de detoxifiere pe care o tine Mihaela Radulescu o data pe luna

Doctorita Mihaela Bilic mi-a compus un regim de viata pe care aveam senzatia ca-l cunosc, dar nuantele faceau categoric diferenta. Faptul ca mi-a compus programe alimentare sanatoase si eficiente m-a ajutat sa inteleg, in primul rand, cat de gresit mancasem pana atunci si ce consecinte are alimentatia haotica, de proasta calitate, pe termen lung”, a declarat Mihaela Radulescu, conform Libertatea.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *