Connect with us

News

Mihaela Radulescu, victima unui badaran la intoarcerea in Romania

Mihaela Radulescu se arata dezamagita de mentalitatea romaneasca. S-a lovit de o atitudine ostila din partea unui barbat chiar pe aeroportul Otopeni, inainte de intre in Romania. Vedeta povesteste ce s-a intamplat si se declara dezamagita de nivelul de educatie de la noi.

Publicat

pe

Mihaela Radulescu, cetatean al orasului Monaco de mai bine de doi ani, a trait o intamplare mai putin placuta pe aeroportul Henri Coanda (Otopeni) atunci cand s-a intors in Romania. Un barbat i-a oferit o replica ironica fapt ce a facut-o pe vedeta de televiziune sa compatimeasca nivelul de educatie al unor romani.

„N-am ajuns bine in Romania.. Asteptam bagajele, la Otopeni, cu Ayan si cu mama si intreb un „domn” (obosita si cu urechile inca infundate de la zbor) daca pot lua un carut care mi se parea liber.

Imi raspunde ceva, din care inteleg ca da (dar, abia apoi ma prind ca omul mi-a raspuns cu o gluma proasta).
Continua: «lumea nu se invarte in jurul tau, draga Raduleasco”, zice el. (?!?!) Ii spun ca am auzit gresit, probabil, si-mi prezint scuzele necesare. Ramane aceeasi intrebare – de ce simte nevoia, un „barbat”, sa ia la misto femeia, mai cu seama daca e cunoscuta, daca „o stie el” de la tv ?…

Bine am venit „acasa”, deci. Si multumesc pentru „gentilete”, educatie, sarit in ajutorul femeii cu bagaje si copil, multumesc ca mi-ati adus aminte unde am ajuns, chiar inainte sa „trec granita” a scris Mihaela pe facebook.

Nu este insa pentru prima data cand vedeta compara nivelul de educatie de la noi din tara cu cel din linistitul oras de pe Coasta de Azur in care locuieste alaturi de fiul ei, Ayan.

„Cumva, aici nu simti goana aceea din Romania dupa mancare si nici nu stai la vreo coada prin magazine”, asa descria ea atmosfera dinaintea Sarbatorilor de Craciun, comparand cu isteria cumparaturilor de la noi din tara.