Connect with us

News

Mihaela si Cristi Borcea, petrecere de divort cu 100 de invitati

Cu o zi inaintea pronuntarii divortului la judecatoria Buftea, Mihaela si Cristi Borcea au organizat impreuna o petrecere cu 100 de persoane in cinstea despartirii lor. A fost ca o nunta data pentru divort.

Publicat

pe

Mihaela si Cristi Borcea au divortat rapid in urma cu fix o saptamana, prezentandu-se la Judecatoria Buftea. Cu o seara inainte, cei doi soti au organizat o petrecere fastuoasa la care au participat peste 100 de persoane. Sotii Borcea au dorit sa sarbatoareasca astfel despartirea si sa porneasca fiecare pe drumul lui fara regrete.

“Au chemat toti prietenii comuni. Nu au lipsit avocatul Cristian Sarbu (n.r. – cel care i-a reprezentat pe amandoi in procesul de divort), Cristi Boureanu si sotia sa, Valentina Pelinel, Gigi Netoiu, dar si altii, cam 100 de persoane”, a povestit o sursa pentru Libertatea.

Mihaela si Cristi Borcea s-au prezentat lunea trecuta la judecatoria Buftea pentru a semna actele de divort. Intreaga procedura a durat doar 10 minute.

Spre deosebire de cuplul Columbeanu, cei doi s-au separate fara scandal. Au ales sa mearga fiecare pe drumul lui.

Cei doi se pare ca s-au inteles asupra pensiei alimentare pentru cei trei copii ai sai, Cristi urmand sa ii dea sotiei sale suma de 50.000 de euro. Averea comuna ajunge la 100 de milioane de euro.

Advertisement

Nici in privinta custodiei nu vor exista conflicte, Mihaela avand grija de cei trei. Cristi Borcea si-a anuntat deja nunta cu iubita sa, Alina Vidican, amandoi dorind sa aiba copii cat mai repede.
Cristi si Alina au petrecut ultimii ani impreuna, in casa acestuia din Miami sau la Bucuresti, in Pipera. Interesant este faptul ca, pe langa relatia amoroasa, cei doi au pus bazele unor afaceri. Au impreuna mai multe proprietati, printre care si un hotel din Timisoara. Cei doi se vor casatori la vara iar nasul va fi Gigi Becali.

„Hotararea a fost luata de comun acord. Atat despartirea, cat si partajul vor avea loc pe cale amiabila. Actiunea nu influenteaza in niciun fel grija si preocuparea domnului Cristian Borcea si a sotiei sale pentru viitorul copiilor lor, dorind ca acestia sa nu aiba de suferit”,  au declarat avocatii familiei

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.