Connect with us

Stiri Interne

Mihai Bendeac a împlinit 40 ani. Val de mesaje pe Instagram!

Mihai Bendeac a împlinit ieri 40 de ani, ocazie cu care a primit un val de mesaje de felicitare pe rețelele de socializare. Cei care i-au făcut public urări sunt atât apropiații, cât și oamenii care îi urmăresc cu interes parcursul profesional.

Publicat

pe

Mihai Bendeac a împlinit 40 ani. Val de mesaje pe Instagram!

Mihai Bendeac și-a aniversat ieri ziua de naștere. Actorul a schimbat prefixul, împlinind vârsta de 40 de ani.

„Am ajuns la vârsta la care sunt daddy, dar vreau să vă asigur că nu sunt și «sugar». M-am trezit de dimineață, am fost la chioșc, după care am fost la cumpărături. Mi-am luat medicamente, acum mă duc să mă văd cu un prieten, el mai știe ce fac ăștia cu pilonul doi de pensie, asta este… Și, în același timp, nu știu, se întâmplă o chestie foarte dubioasă. Simt din ce în ce mai acut nevoia ori să mă înscriu în PSD, ori să votez cu PSD, ceva se întâmplă cu mine. Mă uit așa în jur, bă, nu se mai fac mașinile cum se făceau. Deschizi televizorul și nu mai ai la ce să te uiți, păi ce emisiuni frumoase făceam eu, educative…”, a scris sărbătoritul pe conturile lui de pe rețelele de socializare.

Și cei apropiați i-au făcut lui Bendeac urări în spațiul public. De departe, cel mai frumos mesaj l-a primit actorul de la cea care i-a dat viață.

„Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa: – Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună! Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără. De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiențe și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi. Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!”, este mesajul scris de mama actorului.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Advertisement

O postare distribuită de Andrei Bendeac (@aka_bendy)

Și fratele său mai mic i-a făcut o urare haioasă: La mulți ani, Mihai!Te iubesc mult! Sunt mândru să pot spune că am putut fi în prezența celui mai mare actor contemporan român. Te rog să-i transmiți asta maestrului Adrian Titieni când vă întâlniți data viitoare.”

Ce își dorește Bendeac de ziua lui?

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Advertisement

„Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, drugs, pussy, wiskey, dar și chill oricând am nevoie. A venit vremea să mă ocup şi de mine…40 de ani am fost cel mai puţin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior. E cazul să mai trăiască şi omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Hai vă îmbrăţişez şi mulţumesc pentru urări!!”, a scris el pe Instagram.

Mesaje de la prieteni

Trei buni prieteni ai actorului i-au făcut la rândul lor urări pe rețelele de socializare. Este vorba despre Anca Dinicu, Ilona Brezoianu și Vlad Drăgulin.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Anca Dinicu (@ancadinicu)

Advertisement

„Ziua de 16 februarie ar putea deveni zi de sărbatoare naţională. Propunerea legislativă a fost depusă deja la Senat. Ziua Bendeacului. Te iubesc profesional, personal şi universal,” scris Anca Dinicu.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de I L O N A (@ilona_brezoianu)

Advertisement

„Te iubesc așa ciudat cum ești! Cu picături, cu vacanțe pe google maps, cu ocd, cu telefonu’ ăla cu care faci storyuri dubioase și filmezi toate alea prin turneu, cu parfumu’ ăla al tău enervant, cu jantirica aia cu care umbli când afară sunt -5 grade, cu statu’ tău până în ultimu moment când faci pipi și mă pui să opresc pe oriunde, cu punga ta de vitamine pe care le iei ca un moș…și ar fi multe dar nu vreau să te fac de balamuc de ziua ta! La mulți ani!!!, este mesajul transmis de Ilona Brezoianu.

„Azi e ziua fratelui meu mai mare. Împreună am jucat pe furtună de zăpadă, atârnați într-un pom, la minus multe grade, dar-tot împreună- amși sorbit litri de băuturi cu multe zeci de grade, atârnați de baruri. Mă rog, mai mult s-a muncit decât s-a băut…La multi ani Mihai Bendeac! Dacă munca ne luminează, tu eşti o supernovă! P.S.- ești pentru mine ceea ce a fost Sică Alexandrescu pentru Dem Rădulescu”, a spus și Vlad Drăgulin.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *