Connect with us

Stiri Interne

Mihai Bendeac, Dan Negru și Chefii la cuțite revin la Antena 1?

Mihai Bendeac, Dan Negru și cei trei Chefi la cuțite ar putea reveni la Antena 1, conform unor zvonuri care circulă în presa din România. Se pare că trustul Instact ar lua în calcul posibilitățile de a-i readuce în Antenă pe cei care erau cândva lideri de audiență.

Publicat

pe

Mihai Bendeac, Dan Negru și Chefii la cuțite revin la Antena 1?

Mai multe vedete importante au plecat în ultimii ani de la Antena 1. Unii au plecat în tăcere, alții cu scandal. Din prima tabără face parte Dan Negru.

La începutul anului 2022, el a plecat de la Antena 1 după 22 de ani și s-a mutat la Kanal D. Dan Negru nu a plecat singur, ci cu întreaga sa echipă.

Reamintim că, de mai bine de 20 de ani, era tradiție ca Dan Negru să prezinte programul difuzat la Antena 1 în noaptea de Anul Nou. Revelionul lui era memorabil și înregistra audiențe uriașe.

Tot în 2022, Mihai Bendeac a încheiat subit colaborarea cu Antena 1 în urma unei situații neplăcute pe care a avut-o, la masa juriului iUmor, cu Cheloo. Conform unor surse, însă, nemulțumirile actorului ar fi ținut în realitate de cu totul altceva.

Apoi, anul acesta, sezonul cu numărul treisprezece al show-ului Chefi la cuțite a venit cu schimbări majore. Toți cei trei chefi, Florin Dumitrescu, Cătălin Scărlătescu și Sorin Bontea, au fost dați afară. Ba mai mult decât atât, au fost și dați în judecată de postul tv.

Conform cancan.ro, Antena 1 ar plănui acum o strategie prin care să își aducă vedetele înapoi. În acest sens, ar fi luat în calcul un buget de cinci milioane de euro. Această sumă ar trebui să acopere clauze de reziliere și salariile vedetelor.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *