Connect with us

Stiri Interne

Cum au reactionat Morar si Buzdugan dupa ce Radio Zu a fost pradat de hoti

Se pare ca sediul Radio Zu a fost pradat de hoti noaptea trecuta. Din fericire insa, pagubele nu par a fi foarte mari. Iata cum au reactionat Mihai Morar si Daniel Buzdugan dupa acest incident.

Publicat

pe

morar-buzdugan-zu-hoti

Hotii au spart in cursul noptii trecute sediul Radio Zu, dupa cum chiar Daniel Buzdugan si Mihai Morar au dezvaluit, in aceasta dimineata, pe paginile lor oficiale de Facebook.

Din fericire, pagubele nu au fost unele prea mari, iar norocul a constat in faptul ca duminica noaptea nu este nimeni „de garda” la radio

„Radio ZU a fost spart noaptea trecuta. Au spart automatul cu mancare si au furat un laptop…. Bine ca nu era niciun coleg sau colega…. Duminica noaptea nu e nimeni in radio. oare ce s-ar fi intamplat daca ar fi fost?”, a scris Buzdu pe reteaua de socializare.

Nu a durat apoi mult pana cand si Mihai Morar a postat o fotografie ce il prezinta, alaturi de Daniel Buzdugan, langa tonomatul de mancare facut tandari.

Azi noapte ne-au spart radioul. Principala paguba: automatul cu sandvisuri. Urla foamea-n tara…Ceea ce nu stiau spargatorii e ca Radio Zu nu ascunde mari comori. Averea Radio Zu nu e in lucruri”, scrie in descrierea imaginii.

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *