Connect with us

News

Mihai Morar, patru proiecte mari pentru aceasta toamna! Afla care sunt acestea!

Juratul X Factor, Mihai Morar, si-a luat viata in propriile maini inca de tanar, insa acesta este primul an din viata lui cand incepe deodata patru proiecte extrem de importante: Morning Zu, Rai da’ buni, X Factor si gradinita fetitelor.

Publicat

pe

Tanarul care la doar 17 ani isi facea timid intrarea in radio la Baia Mare, a devenit treptat om de televiziune, sot si mai apoi tatal unor gemene absolut adorabile. Juratul X Factor, Mihai Morar, si-a luat viata in propriile maini inca de tanar. In liceu avea deja două joburi: unul la ziar – un fel de cronică mondena a baimarenilor si unul la Radio Contact in Baia Mare. A urmat apoi migrarea catre Capitala, pentru ca toti colegii sai care ii erau si prieteni plecau.

A urmat apoi intrarea in televiziune, Mihai facandu-si botezul cu emisiunea „Rai da’ buni”, de la Antena 2. In aceasta vara, Mihai a acceptat o provocare de zile mari: un loc in juriul megashow-ului care a facut înconjurul lumii si a pus pe jar audientele din peste 50 de tari, „X Factor”.

Si pentru ca viata lui sa fie si mai palpitanta, juratul „X Factor” incepe toamna in forta, cu patru proiecte extrem de importante: alaturi de colegul sau Daniel Buzdugan da startul celui mai tare sezon din istoria radioului – Morning Zu, urmeaza apoi emisiunea „Rai da’ buni” si show-ul „X-Factor”. Nu in ultimul rand, aceasta toamna este cu atat mai speciala cu cat este primul sezon la gradinita al fetitelor sale gemene.