Connect with us

Stiri Interne

Mihai Morar si-a facut implant de par?

Mihai Morar a petrecut cateva zile in Turcia unde, se pare, si-a facut implant de par. Prezentatorul TV se afla acum in vacanta in Slovenia, iar, din fotografii, se observa ca este ras in cap, procedura obisnuita dupa astfel de interventii.

Publicat

pe

mihai-morar-emisiune
Mihai Morar si-a facut, se pare, implant de par la o clinica din Turcia. Desi nu a declarat oficial acest lucru, exista indicii care sustin aceasta idee.

Prezentatorul s-a fotografiat, la plecarea de pe aeroportul din Istanbul, alaturi de medicul de la o clinica din Turcia la care au apelat si alte vedete cunoscute din Romania pentru operatii sau implant de par.

mihai-morar-medic-turc

Mai mult, Mihai Morar este in prezent ras in cap, procedura obisnuita dupa o astfel de interventie. Intr-una din fotografiile postate de el pe Facebook se observa acest lucru, chiar daca prezentatorul a decupat fotografia astfel incat sa nu se vada noul contur al podoabei capilare, deasupra fruntii.

mihai-morar-implant-par

Rezultatele interventiei vor fi admirate de public in primele editii ale emisiunilor sale de la Antena Stars, de la sfarsitul acestei luni.