Connect with us

Stiri Interne

Mircea Badea șochează: ”Nu am băut apă de 30 de ani!”

Se știe despre apă că este cheia către o sănătate de fier. Organismul are nevoie de hidratare, indiferent de sezon, iar medicii recomandă întotdeauna să bem până la 2 litri de apă în fiecare zi. Cu toate astea, Mircea Badea pare că nu se supune regulilor și șochează printr-o declarație conform căreia nu a băut apă de 30 de ani!

Publicat

pe

Mircea Badea șochează: ”Nu am băut apă de 30 de ani!”

Este sănătos să bem apă. Asta auzim în general de la medici și nutriționiști deopotrivă. Mircea Badea nu ține însă cont de aceste reguli. În timpul emisiunii „În Gura Presei”, pe care o realizează la Antena 3 CNN, omul de televiziune a făcut o declarație care șochează. Nu a mai băut apă de 30 de ani!

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de mircea badea (@mirceabadeareal)

Advertisement

„Eu beau căldări de energizante pe zi și mă culc. Vă dați seama că la mine nu mai au niciun efect. Eu nu vă spun să faceți ca mine. Beau căldări de energizante de peste 25 de ani. Eu am consumat energizante de zici că-s acționar. Dacă povestesc și ce mănânc… s-a terminat cu șmecheria în sat!”, a declarat el, conform OK! Magazine.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de mircea badea (@mirceabadeareal)

El a declarat că reușește să îi șocheze pe medici de câte ori le spune de când nu a mai băut apă.

Advertisement

„Mai vorbesc ocazional cu câte un doctor și îi zic că nu beau apă. Se uită la mine mirat: „Poftim?! Nu beți apă?! Nu este bine, trebuie să beți apă”. Și eu îi zic: „nu am băut apă de 30 de ani”. Mai beam când făceam sport, dar în rest, nu. Apoi, dacă mă vede cu un energizant, se crispează când aude că beau trei pe zi. Deocamdată nu am nimic. Bine… nici nu mi-am mai făcut analizele că poate le dau aparatele peste cap”, a adăugat el.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *