Connect with us

Stiri Interne

Mircea Bravo a avut accident rutier. Ce rezultate au testele făcute de polițiști!

Mircea Bravo, unul dintre cei mai îndrăgiți comedianți din mediul online, a fost implicat recent într-un accident rutier. Iată ce rezultate au avut testele efectuate de polițiști la fața locului, imediat după accident.

Publicat

pe

Mircea Bravo a avut accident rutier. Ce rezultate au testele făcute de polițiști!

Mircea Bravo este unul dintre cei mai cunoscuți și mai iubiți comedianți din mediul online. Ieri, 4 decembrie, el a fost protagonistul unui accident rutier la Beiuș. Aflat la volanul mașinii sale, acesta a intrat într-un stâlp de electricitate.

Mircea nu era singur în mașină. Pe scaunul din dreapta se afla soția sa, Georgiana, iar alte două persoane ocupau bancheta din spate a autoturismului.

Din fericire, niciunul dintre cei patru nu au fost răniți. Sperietura a fost însă destul de mare.

Agenți ai Poliției Bihor s-au deplasat la fața locului imediat după accident. Aceștia i-au efectuat șoferului teste pentru a constata dacă acesta consumase alcool ori substanțe interzise.

Mircea a transmis un mesaj, prin intermediul rețelelor de socializare. Acesta a dezvăluit că mașina este avariată grav. Nimeni nu a fost însă rănit, iar rezultatele restelor pentru alcool și droguri au ieșit negative.

„Mulțumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat și a avut grijă de noi”, a transmis comediantul.

În vara anului trecut, Mircea Bravo și-a surprins fanii când s-a căsătorit în secret. Asta în condițiile în care mulți nici măcar nu știau că are o iubită. Celebrul comediant s-a însurat cu aleasa lui, o tânără frumoasă din Bistrița.

Mircea are 33 de ani și este originar din Beclean. A terminat Facultatea de Drept, însă nu și-a dorit să profeseze în domeniu. Și-a încercat norocul în mediul online și a cunoscut rapid succesul grație sketch-urilor sale. În prezent, are peste 1 milion de urmăritori pe YouTube și peste jumătate de milion pe Instagram.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mircea Bravo (@mirceabravo)

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *