Connect with us

News

Mirela Stelea ajuta copiii in dificultate: a creat un brad unicat din voal si margele!

Designerul Mirela Stelea, premiat cu Trofeul de Excelenta pentru “Cel mai bun debut in moda”, s-a implicat trup si suflet in campania organizatiei Salvati Copiii, realizand un brad unicat ce urmeaza a fi licitat in scop caritabil.

Publicat

pe

Mirela Stelea participa la editia din acest an a renumitului Festival al Brazilor de Craciun pentru care a confectionat un brad special din voal si margele perlate.

Fiind fascinata de eleganta doamnelor din alte vremuri, designerul Mirela Stelea propune pentru acest Craciun o intoarcere in timp, sub forma unui brad spectaculos ce reinterpreteaza, intr-o maniera proprie, rochia de epoca.

In demersul sau, designerul Mirela Stelea a fost inspirat de o expozitie-eveniment de rochii de epoca, gazduita toamna trecuta la Palatul Versailles de langa Paris dar si de câteva tablouri faimoase, admirate in celebrul Muzeu Hermitage de la Sankt Petersburg.

Verdele si albul predomina in pretioasa creatie semnata de Mirela Stelea, al carei laitmotiv este eterna feminitate.
Voal alb, tul verde, volane bufante, asezonate cu margele perlate si globuri argintii – toate imbraca un suport vintage cu crinolina, metamorfozandu-se intr-o domnisoara venita parca din alte timpuri.

Varful bradului este reprezentat, in viziunea designerului, de o palarie fluida supradimensionata, care completeaza intreg ansamblul si confera un plus de eleganta si rafinament.

Advertisement

Bradul Mirelei Stelea, alaturi de cei ai altor designeri, va fi expus la Radisson Blue Hotel pâna in data de 8 decembrie, cand va putea fi licitat cu scopul de a strânge fonduri in favoarea copiilor romani aflati in dificultate.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *