Connect with us

ADPM Beauty

Mirela Stelea isi intretine parul superb cu keratina braziliana!

Dupa o vara in care si-a expus parul sub razele puternice ale soarelui, Mirela Stelea apeleaza acum la unul din cele mai in voga tratamente de infrumusetare a podoabei capilare. Este vorba de tratamentul cu keratina braziliana, substanta ce are scopul de a intari firul de par lung, a-l regenera si a-l face mai stralucitor ca niciodata. Designerul vestimentar lauda efectele acestui produs pe care l-a descoperit in vacanta petrecuta in Italia.

Publicat

pe

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Keratina braziliana este, in primul rand, un produs natural, organic, ce acopera firul de par facandu-l mai puternic si mai neted. Te scapa de firele rebele, de carliontii nedoriti si ajungi sa iti poti aranja parul cu usurinta chiar si acasa, cu o simpla perie si cu un uscator, fara sa mai fii nevoita sa mergi la salon. Este un tratament pe care este bine sa il faci acum la inceputul toamnei, avand in vedere ca parul a avut de suferit toata vara din pricina razelor soarelui, a apei sarate din mare sau a celei cu clor din piscina”, declara Mirela Stelea

Dupa cele patru sedinte de tratament cu keratina braziliana, Mirela Stelea isi va ingriji parul, pe parcursul sezonului rece, cu masti de perle de caviar mimetic, o metoda de hidratare intensa si de fortifiere a podoabei capilare.

„Este suficient daca il faci o data la o luna. Iti va lasa parul lucios si sanatos si va fi mult mai rezistent tinand cont ca, iarna, de exemplu, este tot timpul agresat de oscilatiile de temperatura, cand trecem de la caldura din casa la gerul de pe strada, sau de vantul puternic”, adauga Mirela Stelea.