Connect with us

News

Miss Romania 2009 a fost incoronata de un infractor

Publicat

pe

Primarul care a incoronat-o pe tanara castigatoare a ajuns dupa gratii

 

Din pacate pentru foarte multe fete care se viseaza modele socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ caci organizarea multor concursuri de Miss se face in mod amatorial, pentru a consuma fondurile sponsorilor si nu pentru a promova noi talente in mod profesionist.

 

Un caz este cel al concursului Miss Romania, organizat de Gavrila Inoan si Irina Haidet, a carui seriozitate este pusa serios sub semnul intrebarii dupa ce primarul care a incoronat-o pe Miss Romania 2009 in decembrie 2009 a ajuns acum dupa gratii.

 

Tanara Issabela Burlacu din Ramnicu Valcea, cea care a fost aleasa Miss Romania 2009 printr-o metoda ciudata de selectie pe Internet (fara nici un casting real sau vreun eveniment cu public sau emisiune televizata), a primit trofeul tocmai din partea primarului Mircia Gutau.

 

Numai ca, in ziua de miercuri, 27 ianuarie, toata presa a duduit de anuntul ca primarul si viceprimarul din Ramnicul Valcea au ajuns dupa gratii pentru luare de mita, fiind condamnati sa execute o pedeapsa de trei ani si jumatate. In plus, din momentul primirii titlului de Miss Romania nu s-a intamplat nimic notabil cu tanara din Ramnicu-Valcea, singurul premiu obtinut fiind o diploma de studii la Universitatea Spiru Haret.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *