Connect with us

News

Monica Barladeanu, goala pusca in fata Hollywood-ului!

Monica Barladeanu apare intr-o fotografie, realizata de fostul ei partener Bobby Paunescu, goala complet, in dreptul geamurilor unui apartament cu vedere spre intreg Los Angeles-ul.

Publicat

pe

Regizorul Bobby Paunescu a realizat o serie de fotografii in care apare o femeie complet dezbracata. Pe una dintre acestea a si postat-o ca fotografie principala a paginii sale de Facebook.

Personajul din fotografie este, se pare, nimeni alta decat Monica Barladeanu. Actrita apare complet goala, din profil,intr-un cadru intunecat din pricina luminii exterioare, plimbandu-se intr-un apartament penthouse cu vedere spre intreg Loss Angeles-ul.

„A Halloween phantom in my house” (O fantoma de Halloween in casa mea), a scris Paunescu in treptul fotografiei, fara sa ofere prea multe detalii despre femeia respectiva. Trasaturile Monicai Barladeanu sunt insa inconfundabile.

Monica Birladeanu si Bobby Paunescu nu mai formeaza un cuplu. Cei doi au decis sa se desparta dupa opt ani de relatie, timp in care au ajuns sa lucreze impreuna pentru productii cinematografice de succes.

Anuntul a fost dat de amandoi, pe paginile lor de Facebook. „Dragi prieteni, desi suntem absolut hotarati sa lucram in continuare impreuna asa cum am facut-o si pana acum, prietenii vostri, Monica si Bobby, nu mai formeaza, din pacate, un cuplu.

Ne-am bucura mult daca ati trata acest moment cu aceeasi sensibilitate si discretie cu care o face James, fiinta care intelege cel mai din adanc indestructibila noastra comuniune interioara”, astfel a sunat mesajul pe care amandoi l-au postat.

Monica si Bobby sunt impreuna din 2004, inca de pe vremea cand vedeta lucra la postul de televiziune B1TV.

Ulterior, amandoi au luat calea cinematografiei. Monica a batut la usile Hollywood-ului, urmand cursuri de actorie si avand aparitii fugitive in seriale celebre precum “Lost” sau “Nip/Tuck”, iar Bobby a fost producatorul mai multor filme de succes precum “Moartea domnului Lazarescu”, “Francesca”, “Dupa dealuri”, Monica jucand chiar intr-unele din acestea.