Connect with us

Stiri Interne

Monica Bîrlădeanu, vacanţa la munte în Italia cu Valeriu Gheorghiţă

Deja de mai bine de jumătate de an, actrița Monica Bîrlădeanu are o relație cu Dr. Valeriu Gheorghiță, omul care a condus în România campania de vaccinare anti COVID-19. La început de ani, cei doi au petrecut o vacanță relaxantă la munte în Italia. Iată detaliile!

Publicat

pe

Monica Bîrlădeanu, vacanţa la munte în Italia cu Valeriu Gheorghiţă

După despărțirea de Bobby Păunescu, despre viața personală a actriței Monica Bîrlădeanu nu s-au mai știut multe lucruri. Vedeta a preferat să fie discretă în ceea ce privește relațiile amoroase. La fel se întâmplă și acum, când Monica se iubește cu Valeriu Gheorghiță, şeful campaniei de vaccinare anti COVID-19 în România.

Cei doi își trăiesc povestea de dragoste departe de ochii curioșilor. Astfel că au preferat să nu comenteze deloc public pe seama acestui subiect, indiferent de speculațiile din presă.

În prezent, Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță se află împreună în vacanță, la munte, în Italia.

Monica a postat pe rețelele de socializare imagini de pe pârtie. „1 ianuarie pe mine m-a prins pe pârtiile Dolomiților”, a scris ea în dreptul imaginilor. Imagini în care apare însă singură, fără partenerul ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de monica birladeanu (@monica_birladeanu)

La începutul poveștii lor de dragoste, vara trecută, doi au fost surprinși împreună într-un jacuzzi, la un hotel de lux de pe litoralul bulgăresc.

Relația a luat pe toată lumea prin surprindere, mai ales că se știa despre Valeriu Gheorghiță că ar fi căsătorit. Acesta a fost, într-adevăr, căsătorit cu o fostă colegă de facultate, femeie care i-a dăruit și doi copii. Se pare însă că divorțul s-a produs în urmă cu ceva vreme, iar Gheorghiță este acum un bărbat liber și fără obligații.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *