Connect with us

News

Monica Davidescu nu s-a vindecat dupa accidentul de la „Dansez pentru tine”! A ajuns sa faca tratament cu namol la mare!

Monica Davidescu incearca, mai nou, tratamente cu namol la mare pentru a ameliora problemele de la genunchi cauzate de accidentul suferit anul trecut la „Dansez pentru tine”.

Publicat

pe

monica-davidescu-namol

Monica Davidescu nu s-a recuperat in totalitate dupa accidentul suferit anul trecut la repetitiile de la „Dansez pentru tine”.

Prezenta pe litoral pentru a prezenta festivalul Callatis, actrita a recurs la tratamente intr-un centru din Mangalia pentru a reduce inflamatia genunchiului.

„Anul acesta, in iulie am venit prima data. Am avut zece zile libere si am venit la recuperare. Am reusit sa fac opt zile de tratament atunci si am mai continuat acum, la final de august, cu inca sapte”, a declarat vedeta pentru Click.

monica-davidescu-accident

monica-davidescu-accident

Monica Davidescu a facut gimnastica in apa cu sult, a recurs la masaje cu namol si a facut sedinte cu aparatul Diapuls.

Din pacate, dupa experienta neplacuta de la „Dansez pentru tine”, actrita nu s-a vindecat, desi a cheltuit multi bani pe tratamente si operatii si a fost nevoita sa isi anuleze mai multe roluri de teatru.

Advertisement

Citeste si:

Monica Davidescu, opt luni de la accidentul „Dansez pentru tine”! Actrita nu mai are o parte din menisc si nu se va mai reface niciodata!

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *