Connect with us

Stiri externe

Monica Gabor, mesaj de la Paris Hilton pentru romani!

Intr-un mesaj postat pe contul ei oficial de Facebook, Monica Gabor a dezvaluit ca Paris Hilton este mai modesta si mai cu picioarele pe pamant decat crede lumea despre ea, dar si ca mostenitoarea imperiului Hilton le transmite salutari romanilor prin intermediul ei.

Publicat

pe

monica-gabor-paris-hilton

Monica Gabor a devenit imaginea unui restaurant deschis saptamana aceasta cu mare fast in Shanghai, romanca noastra fiind invitata, la evenimentul de inaugurare, sa taie panglica impreuna cu staruri precum Paris Hilton, Zendaya Coleman, Huang Xiao Ming si Angela Baby.

Dupa ce aceasta stire a impanzit presa din Romania, iar Monica a fost felicitata de numerosi oameni pentru noua ei realizare, aceasta a tinut sa le multumeasca tuturor prin intermediul unui mesaj postat pe pagina ei de Facebook. In plus, Moni a dezvaluit ca Paris Hilton este foarte modesta si ca le transmite salutari romanilor.

„Multumesc mult pentru felicitari, complimente si sustinere! Paris Hilton e mult mai modesta si cu picioarele pe pamant decat credeam! Este o fata foarte cool! Apropo, transmite salutari Romaniei! Va iubim pe toti!”, a scris Monica Gabor pe reteaua de socializare.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *