Connect with us

Stiri Interne

Nu a mai vorbit din vara cu fetita ei? Monica Gabor, asteptata de Irina acasa de Craciun!

O persoana apropiata de Irinel Columbeanu sustine ca Monica Gabor nu si-a mai cautat fetita inca din luna august, mai exact de la ultima sa vizita in Romania. Cu toate astea, se pare ca Irina isi asteapta mama acasa de Sarbatori!

Publicat

pe

monica-irina-columbeanu

La sfarsitul verii, Monica Gabor a ajuns in Romania, dupa o pauza indelungata, ocazie cu care a petrecut cateva zile in compania fetitei sale, Irinuca. Iata insa ca suntem acum in luna decembrie si se pare ca, inca din august, Monica nu ar mai fi luat deloc legatura cu fiica ei, insa aceasta din urma spera ca vedeta sa-i faca o surpriza si sa vina in Romania de Sarbatori. Cel putin asa sustine o sursa din apropierea lui Irinel Columbeanu.

„Irinuca ii simte lipsa Monicai, asa cum este si normal. Este mama ei pana la urma. Domnul Columbeanu face tot posibilul ca aceasta sa nu fie afectata ca Moni este departe, dar nu o poate proteja total. Irina si Monica s-au vazut ultima oara in august, iar de atunci am inteles ca nu au mai vorbit deloc, nici macar la telefon. Micuta spera ca aceasta va veni in Romania de Craciun sau de ziua ei, in ianuarie”, a declarat sursa pentru cancan.ro.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *