Connect with us

News

Monica Gabor, pazita de un bodyguard… chinez

Monica Gabor a parasit Statele Unite ale Americii si a petrecut cateva zile la Monaco acolo unde a fost in permanenta vegheata de garda de corp pusa la dispozitie de iubitul sau chinez. Si, cum viata fostei doamne Columbeanu se invarte in ultima vreme in sfere asiatice, bodyguardul nu putea fi altfel decat… chinez.

Publicat

pe

Monica Columbeanu a parasit Statele Unite ale Americii, acolo unde a petrecut ultimele saptamani in compania iubitului sau chinez si departe de fetita ei, Irina.

Saptamana trecuta, Monica a fost zarita la Monaco in compania unui barbat chinez, bine facut, care juca rolul de bodyguard.

Fotografiile au fost realizate de un turist roman si au fost trimise la Cancan. Impreuna cu garda de corpt, Monica a luat masa la Cafe de Paris, un local exclusivist din oras.

„Dupa ce s-a asezat la masa, barbatul care o insotea, mergand mereu in urma ei, a facut acelasi lucru, uitandu-se atent la clientii care se aflau pe terasa. Dupa aproximativ 40 de minute, cei doi au plecat de la Cafe de Paris, reluandu-si plimbarea prin oras.

Dupa ce a parasit localul a intrat in cateva magazine, s-a oprit pret de un minut in fata unui hotel, apoi si-a continuat plimbarea sub ochii atenti ai asiaticului. E drept ca Moni arata cam ciudat. Era imbarcata anapoda si mi s-a parut ca a pus cateva kilograme. Chiar m-am gandit ca ar putea fi gravida”, a declarat sursa pentru Cancan.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *