Connect with us

ADPM Beauty

Moroccanoil a fost partenerul de styling al casei Stella McCartney în cadrul Paris Fashion Week. Cum au fost realizate look-urile.

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire cu infuzie de ulei de argan, a fost partenerul de styling al casei de modă Stella McCartney pentru show-ul pus în scenă la Paris Fashion Week.

Publicat

pe

Moroccanoil a fost partenerul de styling al casei Stella McCartney în cadrul Paris Fashion Week. Cum au fost realizate look-urile.

Eugene Souleiman, Lead Stylist Moroccanoil, a realizat look-urile modelelor ce au defilat pe podiumul săptămânii modei. Completând mesajul colecției, Eugene Souleiman și echipa de stiliști Moroccanoil au realizat coafurile modelelor folosind produsele de styling Moroccanoil pe bază de ulei de argan.

”În acest sezon, totul este despre a oferi încredere femeilor în propria putere, de a pune în evidență frumusețea lor naturală, personalitatea și textura unică a părului lor. Am creat look-uri lejere, cu aspect sănătos, folosind produse Moroccanoil potrivite, ce ne-au permis să fim creativi fără a încărca părul, protejându-I sănătatea în același timp. Am obținut coafuri imbatabile, cu care simți că poți cuceri întreaga lume.

Suntem conștienți cât de important este să oferim celor din noua generație motive să fie încrezători în forțele proprii, astfel că am ales să prezentăm o diversitate de tipologii de modele, lungimi de păr și texturi, astfel încât oricine să se regăsească într-un look de pe catwalk”, declară Eugene Souleiman, lead stylist for Moroccanoil

Cum au fost realizate look-urile Curly Hair

● Aplică în palmă 2-3 pompe de ulei tratament Moroccanoil, de la jumătatea lungimii părului până la vârfuri. În cazul părului scurt, aplică uleiul pe toată lungimea acestuia.
● Apoi, pune în palmă una sau două pompe de Moroccanoil Curl Control Mousse și aplică-le pe toată lungimea părului, pentru hidratare și definire.
● Lasă părul să se usuce natural sau folosind uscătorul Moroccanoil Power Performance Ionic Hair Dryer.
● Finisează look-ul aplicând Moroccanoil Glimmer Shine pentru un efect luminos și glossy.

Advertisement

Cum au fost realizate look-urile Wavy Hair

● Aplică o cantitate medie de ulei tratament Moroccanoil, sau varianta Moroccanoil Treatment Light pentru părul fin și colorat, de la jumătatea lungimii părului până la vârfuri.
● Apoi, pune în palmă una sau două pompe de Moroccanoil Curl Defining Cream și aplică de la jumătatea lungimii părului până la vârfuri. Acesta va activa și menține textura ondulată a părului, lăsându-l flexibil și aerisit.
● Usucă cu Moroccanoil Power Performance Ionic Hair Dryer. Evită să treci cu degetele prin păr în acest timp, pentru a preveni electrizarea firelor de păr.
● Odată ce avem părul uscat, aplicăm o pompă de Moroccanoil Mending Infusion pentru a sigila vârfurile și de a crea o separare naturală buclelor.

Cum au fost realizate look-urile Straight Hair

● Aplică o cantitate medie de ulei tratament Moroccanoil, sau varianta Moroccanoil Treatment Light pentru părul fin și colorat, de la jumătatea lungimii părului până la vârfuri.
● Aplică o pompă de Moroccanoil Hydrating Styling Cream de la jumătatea lungimii părului până la vârfuri.
● Usucă cu Moroccanoil Power Performance Ionic Hair Dryer, și întinde folosind o perie Moroccanoil Ceramic 45 mm Round Brush, ce ne va ajuta să avem volum și un aspect natural.
● Trasează cărare pe mijloc, împarte părul în două trecându-ul peste urechi. Aplică Moroccanoil Luminous Hairspray Strong pentru a fixa părul astfel întins.
● Aplică Moroccanoil Dry Texture Spray pe toată suprafața părului pentru a crea textură și un look lejer.

Produsele Moroccanoil sunt distribuite exclusiv în Romania prin Top Line și acestea pot fi achiziționate din magazinul Top Line (Regina Maria, 14, București), de pe www.topline.ro și din saloanele partenere Top Line.

Credit foto: Mohamed Khalil

Advertisement
Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *