Connect with us

ADPM Beauty

Moroccanoil a lansat prima colecție de colorare a părului în cadrul unui eveniment fastuos

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire cu infuzie de ulei de argan, a lansat prima colecție de colorare a părulului, în cadrul unui eveniment fastuos ce a avut loc în București.

Publicat

pe

Moroccanoil a lansat prima colecție de colorare a părului

Peste 150 de stiliști care lucrează cu apreciatele produse Moroccanoil, precum și vedete din showbiz, influenceri, beauty editors și jurnaliști au asistat la un show de coafură, plin de culoare, oferit de invitatul special, Gareth Williams, Moroccanoil Global Color Ambassador.

Amalia Enache, Giulia Nahmany, Xonia, Roxen, Anca Țurcașiu, Octavia Geamănu, Nicoleta Nucă, Diana Munteanu, Roxana Ciuhulescu, Oana Roman, Simona Țăranu, Flick și Denisa, Oana Sîrbu, Anca Dumitrescu, Sabina Iosub, Irina Mohora,  Patrizia Paglieri, Livia Graur s-au numărat printre celebritățile care au descoperit, în premieră, atuurile noii colecții Moroccanoil.

Inovația Moroccanoil

Noua gamă Moroccanoil are la bază tehnologii avansate ce oferă nuanțe vibrante și protejează sănătatea firului de păr. Mixul inedit de ProArginitine și ArganID oferă performanță demonstrată pentru o protecție excepțională în timpul procesului de colorare. Produsele livrează o culoare vibrantă, rezistentă, cu strălucire intensă.

ProArgintine este un tip de aminoacid regăsit natural în structura firului de păr. Este agent alcanizator și menține integritatea părului.

Particulele ArganID încărcate pozitiv, prezente în produsele Moroccanoil, sunt atrase de particulele încărcate negativ din structura firului de păr, infuzând antioxidanții din uleiul de argan adânc în firul de păr, hidratându-l.

Crema demi-permanentă Moroccanoil Color Calypso are la bază sistemul ProArgintine + ArganID și este oferă culori radiante multi-dimensionale, cu strălucie intensă. Estompează părul alb cu până la 60% acoperire.

Se obține un păr mai hidratat cu 56%, 52% strălucire mai intensă, ajută la menținerea sănătății părului, și are rezistență de peste 9 săptămâni.

Color Rhapsody Permanent Cream Color are la bază sistemul ProArgintine + ArganID + Low Ammonia, și este disponibilă în nuanțe rezistente True to tone, tonuri bogate, intense, de la nuanțe naturale la nuanțe fashion vibrante. Oferă 100% acoperire a părului alb, 72% strălucire mai intensă, rezistență de peste 9 săptămâni, iar 96% din clienții care au încercat-o au declarat că au avut mai mult confort la nivelul scalpului.

Color Rhapsody High Lift este o cremă colorantă permanentă ce oferă până la 5 nivele de deschidere a nuanței. Este perfectă pentru părul netratat de la nivelul 6 în sus. Este disponibilă în tonuri calde, neutre și reci.

Color Infusion Pure Color Mixes oferă nuanțe vibrante, tonuri pastel și se poate adăuga în formule de colorare Moroccanoil pentru a amplifica sau neutraliza tonurile calde sau reci.

Moroccanoil Blonde Voyage are la bază tehnologia avansată BlondCare + ArganID. Întărește părul reducând deteriorarea sau ruperea, ajută la repararea și sigilarea cuticulei, lăsând părul hidratat.

Blonde Voyage Powder Lightener deschide cu până la 9 niveluri nuanța părului, are acțiune blândă, putând fi aplicată și pe scalp.

Blonde Voyage Clay Lightener conține Kaolin Clay, ce oferă consistență cremoasă ce permite o aplicare precisă. Deschide controlat până la 8 niveluri, fiind potrivită atât pentru părul care a mai fost colorat, cât și pentru cel natural.

Stiliștii români lucrează deja cu noua gamă Moroccanoil

”Inovația Moroccanoil a impresionat specialiștii din industria de frumusețe din România. Ne bucură faptul că peste 150 de stiliști, din toată țara, au fost prezenți la evenimentul de lansare de la București. Le mulțumim pentru încrederea acordata celor care au cumpărat deja gama de colorare Moroccanoil în saloanele lor: Universul Frumusetii Constanța, Sergiu Popa – Vestige, Ioana Todoran – Vestige, Schiau Felicia – Sibiu, Salon Shoes Slobozia, Salon Erika Gonczi București. Moroccanoil ne surprinde în continuare prin implicarea susținută în dezvoltarea tehnologiilor ce au ca scop oferirea rezultatelor estetice dorite protejând în același timp sănătatea părului, dar și protejarea planetei, printr-o componentă semnificativă de sustenabilitate”, declară Diana Baicu, Director General Top Line.

Produsele Moroccanoil sunt disponibile în România în magazinul Top Line, pe www.topline.ro și în saloanele partenere Top Line.