Connect with us

ADPM Beauty

Moroccanoil a lansat un set în ediție limitată, cu steagul României, dedicat Eurovision 2023

Moroccanoil, liderul global în materie de produse de îngrijire cu infuzie de ulei de argan, partenerul oficial al Eurovision Song Contest pentru a treilea an consecutiv, a lansat un set special de produse, dedicat ediției din acest an a competiției muzicale. Setul, special creat pentru piața din România, conține o sticlă de ulei tratament de păr Moroccanoil, de 100 ml, și o variantă tip Travel Size (25 ml), iar design-ul ambalajului include steagul României, în semn de susținere a țării noastre în concursul Eurovision.

Publicat

pe

Moroccanoil a lansat un set în ediție limitată, cu steagul României, dedicat Eurovision 2023

Astfel de seturi personalizate au fost create de Moroccanoil pentru fiecare țară participantă la Eurovision, unde produsele pe bază de ulei de argan, multi-premiate la nivel internațional, sunt distribuite.

”Prin parteneriatul cu Eurovision Song Contest, celebrăm arta și individualitatea. Mesajul nostru este Îndrăznește să fii tu, îndrăznește să fii adevărat. Fii original! Setul Moroccanoil „Be an Original” celebrează spiritul unic al fiecărei țări participante la Eurovision Song Contest. În acest an, 2023, Eurovision va avea loc la Liverpool, Marea Britanie. Pentru a sărbători, am creat o cutie personalizată pentru fiecare țară, cu steagul său, alături de mesajul „Mult noroc!”. Susține-ți țara și onorează spiritul de originalitate cu acest set ediție specială!”, declară reprezentanții Moroccanoil.

Setul Moroccanoil „Be an Original” este disponibil în ediție limitată și conține o sticlă Moroccanoil Treatment (100 ml) și o alta tip travel size (25 ml), disponibile în variantele Original și Light. Ele pot fi achiziționate de pe www.topline.ro, din magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București) și din saloanele partenere Top Line din țară.

Beneficiile uleiului tratament Moroccanoil

Tratamentul Moroccanoil, infuzat cu ulei de argan bogat în antioxidanți și vitamine, transformă complet calitatea părului, îl hrănește și îl tratează, redobândindu-i manevrabilitatea și strălucirea, de la rădăcină până la vârf. Este un produs multifuncțional, astfel că poate fi aplicat înainte de serviciile chimice pentru a îmbunătăți sănătatea părului în timpul procesului.

• Descurcă părul și facilitează manevrabilitatea
• Disciplinează părul, reducând frizarea și electizarea
• Reduce timpul de uscare a părului și controlează încrețirea
• Formula fără alcool se absoarbe instant pe părul umed sau uscat.

Advertisement

Ingrediente cheie:

Ulei de argan: Bogat în acizi grași esențiali, antioxidanți și vitamina E, uleiul de argan este un secret vechi de frumusețe polifuncțional, ce ajută la hidratarea și catifelarea părului, a pielii și a unghiilor.
Extract de in: Derivat din semințe de in, o sursă bună de acid alfa-linolenic – de asemenea, un acid gras esențial care ajută la îmbunătățirea sănătății părului.

Stiliștii români au coafat artiștii Eurovision

Hairstyliștii români au dominat podiumul competiției Moroccanoil ”Show Us Your Style: Then and Now!” în ultimii trei ani. Coafurile lor creative, realizate cu produse Moroccanoil, în ton cu tema fiecărei ediții, au impresionat juriul de specialitate și, astfel, au reușit să intre în echipa specialiștilor care realizează coafurile concurenților Eurovision.

În 2023, Narcisa Miron, hairstylist la Vestige Centre Ville, Cluj-Napoca, salon partener Top Line, a câștigat competiția și va fi prezentă în echipa de stiliști de la Liverpool.

La fel s-a întâmplat și anii anteriori. Ioana Todoran și Sergiu Popa, hairstyliști din Cluj-Napoca, au făcut parte din echipa de specialiști internaționali Moroccanoil care s-au aflat în backstage și au creat coafurile artiștilor care au urcat pe scenă în fața a sute de milioane de telespectatori din întreaga lume.

Sergiu Popa a fost ales câștigător al competiției din 2022 “Show Us Your Style: Then and Now!”, devansând specialiști din întreaga lume. El a impresionat juriul cu două creații inspirate de moda anilor 80, coafuri ce au demonstrat abilitatea sa de a crea look-uri iconice, adaptate priopriei sale viziuni creative.

Advertisement

La fel s-a întâmplat și cu Ioana Todoran în 2021, ea câștigând competiția “Show Us Your Style: Then and Now!”, și fiind acum parte din echipa internatională Moroccanoil.

Advertisement
Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *