Connect with us

Stiri externe

Moștenitoarea tronului Spaniei a depus jurământul

Prințesa Leonor, moștenitoarea tronului Spaniei, a ajuns la vârsta majoratului, ocazie cu care a depus un jurământ față de Constituție. Iată cât de frumoasă este tânăra fiică a Regelui Felipe și a Reginei Letizia!

Publicat

pe

Moștenitoarea tronului Spaniei a depus jurământul

Prințesa Leonor a împlinit 18 ani. Frumoasa moștenitoare a tronului Spaniei și-a celebrat majoratul la Madrid. Înaintea acestui eveniment special, Palatul Regal a făcut public un portret oficial al sărbătoritei.

Majoratul Prințesei a fost marcat printr-o fiesta în adevăratul sens al cuvântului. Orașul a fost îmbrăcat în haine de sărbătoare, iar oamenii au ieșit pe străzi pentru a petrece în cinstea Prințesei Leonor.

Leonor este fiica cea mare a Regelui Felipe și a Reginei Letizia.

La împlinirea celor 18 ani, prințesa a depus un jurământ față de Constituția Spaniei. La fel a făcut si tatăl ei, Regele Felipe, în urmă cu exact 37 de ani.

Leonor se pregătește în prezent intens pentru a prelua, într-o bună zi, Coroana. Ea a început anul acesta un stagiu de pregătire de trei ani la Academia Militară Generală din Zaragoza.

La depunerea jurământului, Leonor i-a avut alături pe părinții ei, vizibil emoționați, dar și pe sora ei mai mică, Sofia. Aceasta din urmă și-a privit cu admirație sora în aceste momente solemne.

Prințesa Leonor a purtat un costum alb de inspirație masculină și un machiaj discret. Atunci când va prelua tronul, ea va fi prima regină regentă a Spaniei de la Regina Isabella a II-a (1833 – 1868).