Connect with us

Stiri externe

Mr Big din Sex and The City, acuzat de agresiune sexuală. Ce spune Sarah Jessica Parker

Chris Noth, actorul cunoscut drept Mr Big din Sex and The City, este implicat într-un scandal de agresiune sexuală. Iată ce spun despre acest lucru Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, colegele lui din serial.

Publicat

pe

Mr Big din Sex and The City, acuzat de agresiune sexuală. Ce spune Sarah Jessica Parker

Chris Noth, Mr Big din Sex and The City este acuzat de agresiune sexuală de mai multe femei. Prima dintre ele spune că a fost violată în 2004, în apartamentul actorului din Los Angeles. Cea de-a doua a dezvăluit presei străine că acesta ar fi agresat-o sexual în 2015. O altă femeie spune că Chris Noth a agresat-o într-un restaurant, pe când aceasta avea doar 18 ani.

Actorul care i-a dat viață lui Mr Big în Sex and The City neagă vehement acuzațiile. A declarat că tot ce s-a întâmplat între el și aceste femei a fost consimțit de ambele părți.

„Am încercat să îl fac să se oprească, dar pur și simplu nu m-a ascultat”, spune una dintre presupusele victime.

Colegele sale din serial, Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis, au dat o declarație comună cu privire la acest scandal. Spre surprinderea tuturor, cele trei nu par să îl susțină pe Chris Noth. Ba din contră, își arată sprijinul față de femeile care îi aduc acuzații.

„Suntem profund întristate să auzim despre acuzațiile aduse lui Chris Noth. Sprijinim femeile care au ieşit şi au împărtăşit experienţele lor dureroase. Ştim că trebuie să fie ceva foarte dificil de făcut şi le apreciem pentru asta”, spun actrițele.

Scandalul are deja un impact negativ asupra carierei lui Chris Noth. Actorul a fost eliminat din distribuția serialului „The Equalizer”, produs de CBS. De asemenea, a pierdut câteva contracte importante de imagine, precum și agenția care îl reprezenta.

And Just Like That, noul Sex And The City, criticat că este prea deprimant

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *