Connect with us

Stiri externe

Mr. Big, eliminat din serial după acuzațiile de hărțuire sexuală

Chris Noth, actorul care i-a dat viață celebrului personaj Mr. Big în seria Sex and the City, a fost eliminat din serial după acuzațiile de hărțuire sexuală care i-au fost aduse la finele anului trecut. Iată detaliile.

Publicat

pe

Mr. Big, eliminat din serial după acuzațiile de hărțuire sexuală

Chris Noth, actorul cunoscut drept Mr Big din Sex and The City, este implicat într-un scandal de agresiune sexuală. Nu mai puțin de 4 femei l-au acuzat public de comportament sexual inadecvat.

Consecința? Producătorii au luat decizia de a-l elimina din serialul And Just Like That. Toată lumea a fost șocată atunci când, în primul episod al noii serii, Mr. Big a murit. Fanii s-au întrebat de ce, iar răspunsul vine acum. Chris Noth a fost concediat, astfel că trebuia să se găsească un final pentru Mr. Big.

Ce spune Chris Noth despre acuzațiile care i se aduc? Actorul neagă că ar fi vinovat, declarând că toate acele relații au fost de comun acord.

„Acuzaţiile formulate împotriva mea de persoane pe care le-am întâlnit acum ani, dacă nu de zeci de ani, sunt categoric false. Relaţiile au fost consensuale”, a declarat el.

În urma acestui scandal, actorul a fost eliminat din distribuția serialului „The Equalizer”, produs de CBS. De asemenea, a pierdut câteva contracte importante de imagine, precum și agenția care îl reprezenta.

Mr Big din Sex and The City, acuzat de agresiune sexuală. Ce spune Sarah Jessica Parker