Connect with us

Stiri externe

Se lanseaza musicalul „Diavolul se imbraca de la Prada”

Musicalul „Diavolul se imbraca de la Prada” va fi lansat oficial pe Broadway. Elton John si Paul Rudnick lucreaza la adaptarea muzicala a filmului din anul 2006, in care fashionista de la Anna Wintour, interpretata de Meryl Streep, o terorizeaza si apoi ii devine mentor asistentei interpretate in film de Anne Hathaway.

Publicat

pe

Musicalul „Diavolul se imbraca de la Parada” va fi bazat se pare mai mult pe romanul best seller al lui Lauren Weisberger din anul 2003 decat pe film. Inca nu exista nicio informatie despre cine ar putea interpreta rolul lui Meryl Streep.

prada

„Reimaginand Diavolul se imbraca de la Prada pentru musical este foarte interesant”, spune Elton John. „Sunt un mare fan al ambelor, cartea si filmul, si un mare admirator al lumii modei. Abia astept sa-mi infig dintii muzicali in aceasta bucata de cultura populara”, a adaugat Elton John.

John, desigur, are o lunga istorie in transpunerea unor musicaluri de succes pe Broadway — The Lion King si Billy Elliot se numara printre creatiile sale, in timp de Rudnick a scris adaptarea muzicala pentru Sister Act.

Andrea Sachs, eroina cartii „Diavolul se imbraca de la Prada”, o tanara din provincie, proaspata absolventa a uneia dintre marile universitati de pe Coasta de Est, obtine in chip nesperat slujba la care viseaza milioane de fete: asistenta a Mirandei Priestly, editoare de succes a revistei Runway.

Desi, la inceput, crede ca a ajuns in raiul celebritatilor, printre pantofi si posete Prada, Armani sau Versace, Andrea isi da repede seama ca sefa ei este… diavolul in persoana. Terorizata de ordinele acesteia tipate prin telefon la orice ora din zi si din noapte, Andrea incepe sa se intrebe daca slujba mult ravnita nu va sfarsi prin a o ucide. In eventualitatea in care va supravietui, Andrea trebuie sa se hotarasca daca merita sa-si vanda sufletul.

Exista si o continuare a best seller-ului „Diavolul se imbraca de la Prada”, scrisa tot de Lauren Weisberger. In „Razbunarea se imbraca de la Prada”, au trecut aproape zece ani de la intamplarile ce-au facut-o celebra pe Andy Sachs, din „Diavolul se imbraca de la Prada”.

Andy este editor principal la The Plunge, revista pentru mirese pe care a intemeiat-o alaturi de… Emily, cea care-i fusese dusmanca declarata si care i-a devenit intre timp cea mai buna prietena.