Connect with us

Stiri externe

Naomi Campbell, neschimbată pe catwalk. Cum a defilat la 52 de ani!

La 52 de ani, Naomi Campbell arată la fel de bine ca la 22! Supermodelul a bifat recent o apariție spectaculoasă în cadrul Paris Fashion Week 2023. Naomi a defilat în cadrul prezentării designerului Ib Kamara, director artistic și de imagine al brandului Off-White.

Publicat

pe

Naomi Campbell, neschimbată pe catwalk. Cum a defilat la 52 de ani!

Naomi Campbell reușește să uimească prin fiecare apariție a sa publică. Supermodelul în vârstă de 52 de ani încă defilează pe podium și reușește cu succes să le eclipseze pe mai tinerele ei colege de catwalk. Recent, Naomi a defilat la Săptămâna Modei de la Paris în cadrul prezentării Ib Kamara. Acesta din urmă a fost numit, în 2022, director artistic și de imagine al brandului Off-White.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dr Naomi Campbell (@naomi)

„Lunar Delivery” se numește colecția de toamnă/iarnă 2023 ce poartă semnătura Ib Kamara. Naomi Campbell a apărut pe runway într-o rochie neagră transparentă care i-a pus în valoare formele perfecte.

Aceasta nu a fost singura ieșire pe podium a supermodelului. În încheierea prezentării, Naomi a defilat într-o rochie neagră cu decolteu adânc și un fermoar supradimensionat.

După mai bine de 30 de ani petrecuți în lumina reflectoarelor, Naomi Campbell arată parcă mai bine pe an ce trece. Se pot spune multe despre ea, dar nimeni nu poate nega faptul că este o veritabilă muză fashion. Toate aparițiile ei sunt desprinse parcă de pe coperțile celor mai exclusiviste reviste de modă.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Dr Naomi Campbell (@naomi)