Connect with us

ADPM Business

NEGRO 2000 a inceput noul an cu un portofoliu impresionant de premii

Negro 2000, compania numarul 1 in Romania in prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste, a inceput anul cu un portofoliu impresionant de premii si un plan interesant de lansari a unor produse revolutionare. Iata despre ce este vorba.

Publicat

pe

NEGRO 2000 a inceput noul an cu un portofoliu impresionant de premii

Negro 2000 este cea mai de succes companie din Romania in prelucrarea si conservarea pestelui si a produselor din peste, acestea din urma fiind exportate in 12 tari si fiind disponibile in Romania in centre comerciale precum Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.

Negro 2000 a trecut in noul an cu un portofoliu impresionant de premii. Printre acestea, Brandul Romanesc al anului si distinctia semnată de insusi Andreea Bonetti, Presedintele Asociatiei Europene pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii.

VIDEO! Negro 2000, brandul românesc al anului 2017

“Am iesit pe primul loc in topul national al IMM-urilor si am obtinut locul 1 si in topul firmelor din Bucuresti. Am obtinut si un trofeu de excelentă, ce atestă calitatea produselor noastre. Cel mai drag trofeu pe care l-am obtinut insă este cel de Brandul Românesc al Anului. Este o mare realizare si totodată o mare responsabilitate. Am primit sute de premii si de distinctii din momentul lansarii Negro 2000 până in prezent, insă cea mai importantă este cea semnată de insusi Andreea Bonetti, Presedintele Asociatiei Europene pentru Intreprinderile Mici si Mijlocii. Această diplomă are o semnificatie europeană pentru noi. Atestă faptul că Negro 2000 are o tehnică de productie si o calitate a produselor comparabilă cu orice companie de top din Europa din acest domeniu”, a declarat doamna Floricica Vlad, Director General Negro 2000.

In 2018 Negro 2000 are in plan lansarea unor produse inovatoare, printre acestea si salatele aerate. „Va fi un domeniu nou in România, cu tehnologie germană”, mentioneaza doamna Floricica Vlad, Director General Negro 2000.

Produse recomandate in sezonul rece

In sezonul rece, organismul nostru are mai multe necesitati din punct de vedere alimentar din cauza faptului ca frigul il slabeste si il face sa fie mai vulnerabil. O alimentatie adaptata te va ajuta sa iti mentii sanatatea in limite normale si sa te feresti de problemele de sezon.

Chef Patrizia Paglieri va recomanda somonul afumat  de la Negro 2000, care contine din abundenta acizi grasi omega 3 si omega 6; acizii grasi omega reduc inflamatiile musculare care apar de foarte multe ori dupa ce facem efort iarna. Acesti acizi grasi Omega-3 ajuta de asemenea la imbunatatirea memoriei si la cresterea performantei cerebrale.

Adaugă comentariu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *