Connect with us

ADPM Business

Negro 2000 este Brandul Românesc al Anului

Negro 2000, cea mai mare companie din România în domeniul produselor din pește, a fost desemnată Brandul Românesc al Anului de către Camera de Comerț și Industrie a Municipiului București

Publicat

pe

Negro 2000 este Brandul Românesc al Anului

Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti a realizat Topul firmelor din București 2017, primul după redobândirea sediului istoric, după aproape 70 de ani.

Pe lângă distincțiile acordate pentru rezultatele economice obținute în anul 2016, în cadrul evenimentului au fost decernate trofee de excelenţă companiilor care în ultimii cinci ani s-au clasat pe prima poziţie în competiţia elitelor, trofeul „George G. Assan”, firmei Negro 2000 pentru „Brandul românesc al anului” și trofeul „Ioan V. Socec” Televiziunii Române, pentru obiectivitate și profesionalism în reflectarea fenomenului economic.

„Anul acesta premiem liderii! Adică pe acei manageri şi antreprenori care au înțeles că etica în afaceri nu este doar un concept, că reputația se construiește greu și au învățat că forța unui proiect reușit stă în oamenii din spatele lui, în creativitatea, pasiunea, implicarea și tenacitatea pe care aceștia le arată zilnic”, a subliniat prof. univ. dr. ing. Sorin Dimitriu, preşedintele Camerei bucureştene, în deschiderea celei de a XXIV-a ediții a Topului firmelor din Capitală.

La eveniment au participat, alături de oameni de afaceri de succes, personalităţi marcante ale lumii academice, oficialităţi de la nivelul administrației şi organizaţiilor neguvernamentale. Printre personalităţile care au onorat invitaţia Camerei bucureştene s-au aflat: prof. univ. dr. Emil Constantinescu, fost președinte al României; prof. dr. ing. Ecaterina Andronescu, președintele Comisiei pentru învăţământ, ştiinţă, tineret şi sport din Senatul României; Virgil Popescu, vicepreşedinte al Comisiei de industrii şi servicii din Camera Deputaţilor; Tomniţa Michaela Florescu, viceprimar, Primăria Capitalei; Daniela Popa, viceprimar, Primăria sectorului 1; Marian Țigănuș, viceprimar, Primăria sectorului 5; Bogdan Chirițoiu, președintele Consiliului Concurenței; prof. dr. ing. Anton Hadăr, vicepreședintele Senatului Universității Politehnica București; prof. univ. dr. ing. Dorel Mihai Paraschiv, prorector, ASE; Andrei Dimitriu, director general al Filarmonicii „George Enescu”, Ion Stănciulescu, preşedintele Patronatului Român din Cercetare-Proiectare; Mihai Ionescu, preşedintele Asociaţiei Naţionale a Exportatorilor şi Importatorilor.

 

 

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Negro 2000 este Brandul Românesc al Anului | Evenimente Locale

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *