Connect with us

ADPM Business

Negro 2000 sustine Federatia Romana de Canotaj

Negro 2000 sustine sportul si performanta.  Compania romaneasca este partener al Federatiei Romane de Canotaj si este alaturi de baietii nostri la Cupa Mondiala de Canotaj de la Belgrad.

Publicat

pe

Negro 2000 sustine Federatia Romana de Canotaj

Prin produsele sale de inalta calitate, compania Negro 2000 promoveaza un stil de viata sanatos, dar si performanta romaneasca, la cel mai inalt nivel. In aceste conditii, nu este nicio surpriza ca brandul sustine Federatia Romana de Canotaj.

Canotajul este unul dintre cele mai vechi si mai iubite sporturi practicate in tara noastra. De-a lungul timpului, sportivii nostri au cucerit podiumirile celor mai de prestigiu competitii internationale de profil si au adus acasa sute de medalii.

Weekendul acesta, Romania participa cu patru echipe masculine la Cupa Mondiala de Canotaj de la Belgrad. Competitia va strange la un loc sportivi din 42 de tari, din intreaga lume.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1342178992581245&id=271485142983974

Negro 2000 este alaturi de sportivii nostri si la acest eveniment. Ei au parte de un meniu sanatos, pe baza de produse din peste. Acestea ii ajuta sa ramana energici si concentrati si sa aiba rezistenta necesara pentru a trece cu bine si a avea succes la toate probele.

Asa cum sportivii au in palmares numeroase cupe si medalii, si compania Negro 2000 a adunat in palmaresul sau, de la lansare, o multime de premii si distinctii internationale. Calitatea produselor romanesti este comparabila cu cea a preparatelor oricarei companii de top din Europa. Consumatorii din 12 tari europene se bucura de gama larga de produse pe care Negro 2000 le ofera.

Elisabeta Lipa recomanda produsele si preparatele din peste Negro 2000

Compania 100% romaneasca Negro 2000 (www.negro2000.ro) ofera produse din peste si icre prelucrate la cele mai inalte standarde europene, cu tehnologii de varf. Produsele  Negro 2000 se gasesc in toate magazinele: Auchan, Carrefour, Kaufland, Cora, Sellgros, Metro, Real.